(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Разумеется наоборот прекрасно представляю кто сидит достаточно долго чтобы захотеть на фронт
-
Ну буквально ж у статті що я кидав там розписано що людей судили по сттаям цивільного часу. І 12к добровольців. Я не вірю що з них навіть чверть мародери/бандити/вори/вбивці.
-
С тюрьмы выйти намного сложнее
-
Таких людей настолько мало что по ним можно принять решение индивидуально без изменения законов
-
Дезертувати мені здається ніхуя не просто.
-
Так а що ці зк. Ну блять стрельнуть вони когось зі своїх щоб утекти. Далі куди? З укр сторони знають що вони зк. З підорської сторони до них відношення буде гірше ніж в тюрмі. Тому це жижа а не аргумент.
-
Ну або ці люди будуть воювати або зк. Але не сильно чув щоб люди упереджено до цього ставились. Від суми і тюрми не зарікатись.
-
Ну це інша категорія)
-
Та не правда. Політикам які крадуть завжди дають другий шанс )))
-
Багато людей проти тому що у нас завжди дуже упереджено ставились до таких людей. І це вже байдефолт. Якщо вбив, пограбував, вже не зміниться і зек на все життя
-
Оттава: соседи раздают два комода и детскую кроватку с матрасом. Кому надо?
-
Ну так галузь яка🤷♀️ йди з тим самим phd до big Farma та роби грошики
-
Аж 1 аплікант на лінкедін
-
Ніяк, спектрометрія це досить вузька спеціальність, ЗП не дуже, але думаю що буде великий плюс то невелика конкуренція)))
-
А я бачила якийсь воїн розповідав як це рити окопи взимку. Що поганого в тому щоб зека який вкрав курку в селі послати рити ці окопи? Про тих хто вчинив тяжкі злочини звістно що ні, я не думаю що таких будуть випускати
-
Там головне - досвід в R&D
-
Де там МВА?🤷♀️
-
Чим більше дивлюсь такі вакансії, тим більше розумію, MBA треба підшукувати потрохи)
-
Check out this job at PerkinElmer: www.linkedin.com/jobs/view/3771715775
-
Ну ми ж про Канаду? Звичайно що людина буде не єдина така у світі, але ти ж зп показав
23 Jan 2023, 01:02
422744/635304
2 minutes ago