(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Де там МВА?🤷♀️
-
Чим більше дивлюсь такі вакансії, тим більше розумію, MBA треба підшукувати потрохи)
-
Check out this job at PerkinElmer: www.linkedin.com/jobs/view/3771715775
-
Ну ми ж про Канаду? Звичайно що людина буде не єдина така у світі, але ти ж зп показав
-
Насправді конкуренція є. Просто не в Канаді треба шукати
-
Просто там від 141(((
-
всі включають, знаходять слова як описати. Як оце все є, то подавайся. Звичайно, тобі видніше, як давно та що з R&D. Я і досвід 10-річної давнини продавала на співбесідах😝 під гаслом «змогла тоді, зможу й зараз»
-
Давайте почнем з зеленого кардиналу
-
Ні, просто воно тут просто реально nice to have, але як нема R&D, то нащо те МВА
-
До РМР це не проблема, інше також
-
Як конкурентна перевага. Чи хочеш сказати, з МБА скажуть оверкваліфайд? Я розумію щодо досвіду. Але будемо відверті, досвід у всіх різний. Я не включаю в резюме R&D бо це було давно і дуже не просто пояснити, а інколи і взагалі заборонено
-
Ось два головні фактори
-
Ось це може показати дуже багато хто з присутніх, ми всі транслюємося як мастерс, проекти у всіх майже були
-
Ось за це й заберуть
-
Це кітченейд? Про який пластик мова, шестерні?
-
Чатик а яка у вас структура підписок на блогерів в інстаграм, більше англомовних чи українських. Щось останнім часом у українських блогерів якісь дурні тенденції або роблять сенсації з якоїсь фігні, типу: Зі мною таке сталося що я не знаю як це пережити, розкажу в наступних сторіз. І ввечері або на наступний день такі: Ой та я купив прострочений хліб в супермаркеті, нічого серйозного. Або наприклад, Я покинула в Канаду, зараз буде купа сторіз, там все розповім. Виклала 3 сторіз ніочьом і така: Ой всьо я заморилась бо джет лаг, все завтра. Якесь дно а не блогерство, чи то я на таких підписаний)
-
В Канаді взагалі не дуже платять, якось (
-
Ось прямо на посилання вище йдеш та там відгуки з фото того пластику що тріснув. Я краще в два рази дорожче заплачу, але тільки без гемору🙏🙏
-
Це хто?
-
Тому я дуже не впевнена чи то є варто тих зусиль, та чи не забагато відповідальності за цей salary range
23 Jan 2023, 01:02
4 minutes ago