(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чатик а яка у вас структура підписок на блогерів в інстаграм, більше англомовних чи українських. Щось останнім часом у українських блогерів якісь дурні тенденції або роблять сенсації з якоїсь фігні, типу: Зі мною таке сталося що я не знаю як це пережити, розкажу в наступних сторіз. І ввечері або на наступний день такі: Ой та я купив прострочений хліб в супермаркеті, нічого серйозного. Або наприклад, Я покинула в Канаду, зараз буде купа сторіз, там все розповім. Виклала 3 сторіз ніочьом і така: Ой всьо я заморилась бо джет лаг, все завтра. Якесь дно а не блогерство, чи то я на таких підписаний)
-
У мене кум працює зам начальника тюрми, так розповідав що як тільки почалась війна зеки просто 24/7 нонстопом засипали адміністрацію листами щоб їх відправили воювати, але каже що цивільна людина навіть не може уявити який це контингент, героїнові наркомани, пітухи, люди взагалі без якихось моральних якостей готові сказати все що завгодно щоб тільки вийти і отримати дозу. Звісно є і хлопці так звані спортики, але у них і так там все добре, їм нікуди не потрібно. І от як відділити тих, хто дійсно буде копати окопи, а хто встромить лопату наглядачу в голову. Тут хз.