(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Check out this job at PerkinElmer: www.linkedin.com/jobs/view/3771715775
-
Ну ми ж про Канаду? Звичайно що людина буде не єдина така у світі, але ти ж зп показав
-
Насправді конкуренція є. Просто не в Канаді треба шукати
-
Просто там від 141(((
-
всі включають, знаходять слова як описати. Як оце все є, то подавайся. Звичайно, тобі видніше, як давно та що з R&D. Я і досвід 10-річної давнини продавала на співбесідах😝 під гаслом «змогла тоді, зможу й зараз»
-
Давайте почнем з зеленого кардиналу
-
Ні, просто воно тут просто реально nice to have, але як нема R&D, то нащо те МВА
-
До РМР це не проблема, інше також
-
Як конкурентна перевага. Чи хочеш сказати, з МБА скажуть оверкваліфайд? Я розумію щодо досвіду. Але будемо відверті, досвід у всіх різний. Я не включаю в резюме R&D бо це було давно і дуже не просто пояснити, а інколи і взагалі заборонено
-
Ось два головні фактори
-
Ось це може показати дуже багато хто з присутніх, ми всі транслюємося як мастерс, проекти у всіх майже були
-
Ось за це й заберуть
-
Це кітченейд? Про який пластик мова, шестерні?
-
Чатик а яка у вас структура підписок на блогерів в інстаграм, більше англомовних чи українських. Щось останнім часом у українських блогерів якісь дурні тенденції або роблять сенсації з якоїсь фігні, типу: Зі мною таке сталося що я не знаю як це пережити, розкажу в наступних сторіз. І ввечері або на наступний день такі: Ой та я купив прострочений хліб в супермаркеті, нічого серйозного. Або наприклад, Я покинула в Канаду, зараз буде купа сторіз, там все розповім. Виклала 3 сторіз ніочьом і така: Ой всьо я заморилась бо джет лаг, все завтра. Якесь дно а не блогерство, чи то я на таких підписаний)
-
В Канаді взагалі не дуже платять, якось (
-
Ось прямо на посилання вище йдеш та там відгуки з фото того пластику що тріснув. Я краще в два рази дорожче заплачу, але тільки без гемору🙏🙏
-
Це хто?
-
Тому я дуже не впевнена чи то є варто тих зусиль, та чи не забагато відповідальності за цей salary range
-
У мене кум працює зам начальника тюрми, так розповідав що як тільки почалась війна зеки просто 24/7 нонстопом засипали адміністрацію листами щоб їх відправили воювати, але каже що цивільна людина навіть не може уявити який це контингент, героїнові наркомани, пітухи, люди взагалі без якихось моральних якостей готові сказати все що завгодно щоб тільки вийти і отримати дозу. Звісно є і хлопці так звані спортики, але у них і так там все добре, їм нікуди не потрібно. І от як відділити тих, хто дійсно буде копати окопи, а хто встромить лопату наглядачу в голову. Тут хз.
-
Зарплати в Канаді, за стільки геморою справді дивні. Можливо тут МБА і не потрібен від слова зовсім. Треба зробити ресерч
23 Jan 2023, 01:02
422762/633952
26 minutes ago