(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ось два головні фактори
-
Ось це може показати дуже багато хто з присутніх, ми всі транслюємося як мастерс, проекти у всіх майже були
-
Ось за це й заберуть
-
Це кітченейд? Про який пластик мова, шестерні?
-
Чатик а яка у вас структура підписок на блогерів в інстаграм, більше англомовних чи українських. Щось останнім часом у українських блогерів якісь дурні тенденції або роблять сенсації з якоїсь фігні, типу: Зі мною таке сталося що я не знаю як це пережити, розкажу в наступних сторіз. І ввечері або на наступний день такі: Ой та я купив прострочений хліб в супермаркеті, нічого серйозного. Або наприклад, Я покинула в Канаду, зараз буде купа сторіз, там все розповім. Виклала 3 сторіз ніочьом і така: Ой всьо я заморилась бо джет лаг, все завтра. Якесь дно а не блогерство, чи то я на таких підписаний)
-
В Канаді взагалі не дуже платять, якось (
-
Ось прямо на посилання вище йдеш та там відгуки з фото того пластику що тріснув. Я краще в два рази дорожче заплачу, але тільки без гемору🙏🙏
-
Це хто?
-
Тому я дуже не впевнена чи то є варто тих зусиль, та чи не забагато відповідальності за цей salary range
-
У мене кум працює зам начальника тюрми, так розповідав що як тільки почалась війна зеки просто 24/7 нонстопом засипали адміністрацію листами щоб їх відправили воювати, але каже що цивільна людина навіть не може уявити який це контингент, героїнові наркомани, пітухи, люди взагалі без якихось моральних якостей готові сказати все що завгодно щоб тільки вийти і отримати дозу. Звісно є і хлопці так звані спортики, але у них і так там все добре, їм нікуди не потрібно. І от як відділити тих, хто дійсно буде копати окопи, а хто встромить лопату наглядачу в голову. Тут хз.
-
Зарплати в Канаді, за стільки геморою справді дивні. Можливо тут МБА і не потрібен від слова зовсім. Треба зробити ресерч
-
Check out this job at Deloitte: www.linkedin.com/jobs/view/3786549141
-
Check out this job at Deloitte: www.linkedin.com/jobs/view/3786282913
-
Я відписуюсь як таке бачу, це неповага до підписників. Але я не бачила прямо тенденції цієї, бо в мене може до 5 в інста укр блогерів🤔
-
так, я читала що вже і шестерні пластикові вони почали робити
-
я купила бв кітчен ейд за 200 баксів, то мені норм ( але до кенвуду який був у мене вдома йому далеко). І як зламається - то і фіг з ним😄
-
It depends🤷♀️ якщо цікавить життя c-level, то дуже багато хто має просто side gig та намагається брати роботу спокійнішу та безпроблемну. За останні півроку чотири людини бачила що пішли з відомих компаній у тиху гавань якимось С, секрет був у другому джерелі інкаму PS є штати, там свої + та -
-
Ось людина закінчила кпі та трошки повчила фінанси у Полтаві, пройшла делойт та керує однією з топ-5 компаній у європі
-
Воно і в Європі дуже умовно потрібне
-
Не підписуюсь на блогерів. Бісять тисячи сторіс з рекламою
23 Jan 2023, 01:02
4 minutes ago