(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зарплати в Канаді, за стільки геморою справді дивні. Можливо тут МБА і не потрібен від слова зовсім. Треба зробити ресерч
-
Check out this job at Deloitte: www.linkedin.com/jobs/view/3786549141
-
Check out this job at Deloitte: www.linkedin.com/jobs/view/3786282913
-
Я відписуюсь як таке бачу, це неповага до підписників. Але я не бачила прямо тенденції цієї, бо в мене може до 5 в інста укр блогерів🤔
-
так, я читала що вже і шестерні пластикові вони почали робити
-
я купила бв кітчен ейд за 200 баксів, то мені норм ( але до кенвуду який був у мене вдома йому далеко). І як зламається - то і фіг з ним😄
-
It depends🤷♀️ якщо цікавить життя c-level, то дуже багато хто має просто side gig та намагається брати роботу спокійнішу та безпроблемну. За останні півроку чотири людини бачила що пішли з відомих компаній у тиху гавань якимось С, секрет був у другому джерелі інкаму PS є штати, там свої + та -
-
Ось людина закінчила кпі та трошки повчила фінанси у Полтаві, пройшла делойт та керує однією з топ-5 компаній у європі
-
Воно і в Європі дуже умовно потрібне
-
Не підписуюсь на блогерів. Бісять тисячи сторіс з рекламою
-
Бомжі якісь🤷♀️, а в Києві як гарно звучало делойт, стільки друзів туди йшли на рік-два, бо більше тяжко (то ж аналог амазону в плані віджиму був) і потім йшли на екзек по європі. Один з приятелів, правда, дійшов до Managing Partner, але вже пішов звідти
-
Але може зіграти в сторону "оверкволіфайд" напевно
-
А, насадки, то вони і в Кенвуд були гівняні (у нашому, у нас шеф був)
-
Більшість відгуків добрі
-
Посилання ось
-
Ну може десь і шестерні, я просто бачила трошки інше
-
Так, кітчен, ні, не шестерні, зараз
-
Дивлячись куди хочеш піти, Head of R&D Novartis відкриє двері в будь-який R&D в фармі та ін. Взагалі, Fortune 500+відповідна позиція це універсальний варіант, плюс усілякі нишеві
-
Ну так канешно, не знаю як вони будуть відділяти. Наркомани це небезпечно, і вони нічим не допоможуть звістно
-
А ще беруть вже потім як маєш якусь позицію. Я за те взагалі щоб не платити за це, але в кожного своя ситуація
23 Jan 2023, 01:02
422781/637392
about an hour ago