(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бомжі якісь🤷♀️, а в Києві як гарно звучало делойт, стільки друзів туди йшли на рік-два, бо більше тяжко (то ж аналог амазону в плані віджиму був) і потім йшли на екзек по європі. Один з приятелів, правда, дійшов до Managing Partner, але вже пішов звідти
-
Але може зіграти в сторону "оверкволіфайд" напевно
-
А, насадки, то вони і в Кенвуд були гівняні (у нашому, у нас шеф був)
-
Більшість відгуків добрі
-
Посилання ось
-
Ну може десь і шестерні, я просто бачила трошки інше
-
Так, кітчен, ні, не шестерні, зараз
-
Дивлячись куди хочеш піти, Head of R&D Novartis відкриє двері в будь-який R&D в фармі та ін. Взагалі, Fortune 500+відповідна позиція це універсальний варіант, плюс усілякі нишеві
-
Ну так канешно, не знаю як вони будуть відділяти. Наркомани це небезпечно, і вони нічим не допоможуть звістно
-
А ще беруть вже потім як маєш якусь позицію. Я за те взагалі щоб не платити за це, але в кожного своя ситуація
-
А що вважати за таке місце?
-
а тут є хтось хто робив евалюацію українського диплома лікаря? наче когось в чаті бачив з лікарів
-
Зазвичай ось якщо ти ще не працював десь в серйозному місці та хочеш пробитися, то МВА може допомогти. Якщо вже працював, то воно ні туди ні сюди
-
Цей стрьомний
-
Це як приклад, не про когось з присутніх
-
Може, ну це дивлячись на які позиції подаватись будеш. Не дуже логічно йти на МВА, щоб потім подаватися на РМ
-
дякую, але питання суто іміграційне (для PR/IRCC), не про отримання ліцензії лікаря для роботи в Канаді
-
Тільки придбати та молитися
-
Нема ідеального дівайсу😭
-
@dobegor ото вище можете глянути
23 Jan 2023, 01:02
422791/633570
44 minutes ago