(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тільки чомусь якщо залишатися в тій же страховій, то вони підвищують, а не зменшують. чув декілька таких історій, і люди там теж без штрафів і клеймів їздили. хз чому так
-
Але 10 см - мабуть ніде не зроблять
-
Маленькі - роблять, навіть кілька разів просто на паркінгах у торгівельних центрів бачив мобільні тенти www.speedyglass.ca/en/services/windshield-repair/ glassdoctor.com/kitchener/windshields www.uniglassplus.com/services/auto-glass/windshield-repair www.goglass.ca/services/auto-glass/windshield-repair
-
у меня родственники занимались шитьем и у нас дома было много лекал от брюк. делал из них горки и пускал по ним машинки. Hot Wheels курит в сторонке. А уж когда мне бабушка подарила на ДР набор из 25 разных машинок... Месяца три вообще ничего не интересовало кроме них))
-
дякую! не знав про ці фірми. пошукаю локальні представництва. Мені в Україні заливали 11см тріщину. Поки свіжа, можна було і довгу залити, ціна йшла за кожен сантиметр
-
Ділюся досвідом по BC. У мене був скол на Mitsubishi Outlander. Я приїхав в NOVUS Glass Vancouver. Вони сказали, що ремонтують і самі роблять клейм на страхову. А також те, що у випадку страховки з comprehensive coverage - це не впливає на вартість наступного року. Сам ремонт - вони залили скол клеєм і заполірували як вийшло. Це вже був другий ремонт в цьому місці, там клей вже був, просто розсипався. Свердлили чи ні - не можу сказати.
-
-
Canadian Motor Vehicle Safety Act забороняє використання шин старших за 10 років