(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
самые смелые
-
www.unian.ua/society/skoro-mozhna-bude-odruzhuvatisya-onlayn-fedorov-rozpoviv-pro-novovvedennya-v-diji-novini-ukrajini-amp-12534867.html
-
а тут є хтось хто робив евалюацію (для PR / IRCC) українського диплома лікаря? наче когось в чаті бачив з лікарів🙏
-
Дивлячись саме що саме застраховано, а так взагалі працює
-
Десь був лікар єврей, але в нього мабудь не оцінений диплом в Канаді
-
Русня скоро буде за бананами в черзі стояти як в совкові часи ca.finance.yahoo.com/news/diplomatic-tensions-between-ecuador-russia-203233684.html
-
Що має оплачуватися з кредитки, щоб працювало? Обов'язково білети та готель, чи достатньо просто мати цю кредитку?
-
Чому ні? Є ж люди, які і дня не пробули в Канаді і одразу приїжджають з піаром, наберете бали і дадуть
-
Мені в банку менеджер говорив, що в RBC є свій окремий сайт і тільки через нього треба букати і квитки і готель щоб це спрацювало. Якщо типу через умовний skyscanner / aircanada букатись і оплачувати то фігушки Але я не знаю як то працює
-
Звичайно що треба оплатити послугу цією карткою для того щоб працювала страховка. Наявність її нічого не дає
-
Я зазвичай оплачую однією білети, другою житло. Мабуть, це нетипічний сценарій
-
Є і такі, але то інші програми
-
Агаа, не здогадається податкова, імʼя, фамілія і дата народження ж в паспортах різні.
-
Це той самий експрес ентрі, по якому, мабуть, більшість з нас і піде, але в умовній манітобі це набагато легше
-
І як в другий чистий паспорт отримати песель? Знімають копію паспорта та сторінки з датою виїзду
-
@DeepHill ос цей розповідав що він знає як це робити
-
• Парламент скоротив строки подачі альтернативних варіантів по законопроекту про посилення мобілізації. Це дозволить розглянути документи у першому читанні цього тижня;
-
Коли сміятися?
-
Якщо ви про загальні вибірки то це дуже смішно
-
Але, виявляється, краще здавати французьку😂
23 Jan 2023, 01:02
423183/645592
about 3 hours ago