(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так Чому не Захар 🤔
-
Спочатку в передмістя виїхав за дружиною і дітьми, там вже русня була Як їхав на зп, то на кожному блокпості мусили відкупатись від орків На одному і тачку хотіли забрати Прийшлось віддати всі гроші (
-
Так, русня все забирала Відкупайся як хочеш Тачки їм подобались
-
Все що я зміг витягнути з них це те що вони поїхали в перший день до Мангуша, там пересиділі та потім поїхали. Паспорти в них не забирали точно. Також важлива деталь. У мого діда була квартира в Донецьку у власності, він там був весь час прописаний. Але жили вони у квартирі бабусі в Маріуполі. Кажуть що військові були не дуже вічливі та багато намагалися з них отримати, але не били та не забирали документи. Забрали тільки техніку всю. Гроші залишили як я зрозумів. Ще цікавий факт дід їздив на мікроавтобусі а до батьків повернувся на машині в два рази дешевше та на литовських номерах 🤷♂️
-
Amazon, ct, Costco, Walmart
-
А зачем это все? Почему бы просто в кад не вывести на счет?
-
А якого числа? Тому що 24 вже заміновані були майже всі дороги. Тата знайомої за водку русня пропустила вночі
-
Та я сам винен що повірив що війни не буде. Я хотів у це вірити. Більше того я сподівався що якщо війна і буде то десь на бомбасі. Насправді я так реагую бо в якомусь сенсі вважаю себе зрадником тому що поїхав. Я розумію що мої повідомлення виглядають як виправдання дій росії, але ні, просто невдалий контекст, я їх дії не виправдовую та іноді можу казати в Канаді "путін підорас" коли проходжу повз російськомовних. Просто нещодавно подивився інтерв'ю з полоненим та там булі ті самі тези як у фільмах які крутили в моєму дитинстві по телевізору. Це ті фільми де давали одному тристволку іншому патрони а третій все це підбирав та стріляв. Вибачте якщо Вас це тригернуло.
-
Зрадник Зе із хворими очима, З поглядом не дуже вже ясним, Самолюбство і душа ранима, Це обличчя нам бридке усім. Третій рік вже Україна гине Від Донбасу і до міста Львів, Через малороса і вражину, До війни вже Зе її довів. Із росії всю орду криваву, Друг усім він ФСБ працівникам, Кликав їх і їм здавав державу, Дружбу з ворогом нав'язуючи нам Не дивіться ви на Зелю, діти, І не слухайте ви, що він бубонить, Бо не дасть вам в Україні жити, Здасть усіх Кремлю щоб догодить