(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
⚡️В зв‘язку з настанням зимових холодів, Микола Парасюк зі Львова не витримав, взяв зброю в руки та прогнав геть бандита Зеленського Тепер його дитина в теплі, а світло не вимикають 3й день. #будьякмикола Smak
-
Щось Ви взагалі викривляєте мої слова. Я лише кажу що підтримка війни це довготривалий процесс пропаганди. І будь яка людина в тому інформаційному полі вважає себе правою. Але це не є виправдовуванням тому що коїться. Я лише шокований тим як звичайні фільмі сформували таку кількість людей готових вбивати за ідею. Читати про це в книжках та бачити вживу це різні речі.
-
Та зовсім ні. Я навіть вже не сперечаюсь . Влад каже що русня на тому ж рівні що і він, але чомусь його ображає що я з цим погоджуюсь 🤷🏻♀️
-
З ваших слів винен хто завгодно тільки не русня То їх не в тому горщику вирощували, то не тим удобрювали , от вона така бідненька і виросла . Давайте може ще пожаліємо їх?
-
@PaganDeity сорян ❤️
-
Значит - не понял
-
Ви з @PaganDeity про одне й те саме говорите , тільки різними словами
-
Я взагалі не розумію що ви намагаєтеся сказати, я особисто не погоджуюся з тим що я тотожний до русні. Але я вважаю що будь яка людина яку виростили в інформаційному полі імперіалізму буде мислити так само як і середьностатистичний росіянин. Ви вважаєте інакше?
-
Та боже, нет( Что должны делать люди? Жить как жили? Ракеты летят, нам похуй? Услышал воздушную тревогу, пришел в укрытие, его нет. Дальше что?
-
Республіканці (Трамп) теж носять червоні кепки Совпадєніє???????
-
Та мова лише про вас і русню Там все тотожно , я ж не сперечаюсь з цим