(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кто-то их готовил? Да, некоторые сами люди. Некоторые сделал город, только они не для убещища сделаны были)))
-
Тут Ви праві, я не розумію що рашка взагалі робить зараз. Вочевидь вони не змогли досягнути цілей своєї "спецаперациі", несуть втрати, стріляють ракетами під нуль (якщо нам знову не брешуть)... Я думаю що я до кінця життя буду думати як так сталося що 145 мільйонів людей не змогли зупинити купку ідіотів які зруйнували життя їм та сусідній країні. Реально в мене шок через те що під Бахмутом коїться.
-
Так...я б так само думала
-
То есть как такового плана куда бежать и что делать - его нет. Ну да, пока была связь - списки были, но люди и без списков знают куда бежать. Здание совковое? Там 100% есть бомбарь.
-
Я допускаю що з таким йобнутим сусідом взагалі важко робити якісь прогнози. Розум людини в 21 сторіччі каже ,що війна не вигідна людству , її не розумно починати. Але так, ніхто не врахував що орки- не люди і їм пох на логіку та адекватність. А с приводу попереджень вони були. Кожен день
-
Пару тройку на весь город, нормальных
-
Он классный, вопросов как к менеджеру к нему мало, но немного не в ту сторону, чувак подумал что всё хорошо будет
-
При чому тут Кличко вже
-
Ми зараз про мера Маріуполя розмовляли 🤦🏻♀️
-
Та ні, я просто кажу що держана таємниця це коли тобі кажуть: "Не можу розказати, нажаль". А брехня це коли тобі кажуть: "Війни не буде." Тут доволі легко побачити різницю. Та і мій висновок з цієї історії – треба ставати таким собі "тарганом" бо патріоти та наївні (ті хто вірить владі) гинуть першими. Висновки зроблені, претензії я звісно маю, але вже нічого не поробиш)
-
Тю Центральна влада за Україну Мер за русню Звичайно в них проблеми з комунікацією