(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну це так
-
Бо в мене якраз тому го з пайтоном в стеку, пайтон для швидкого прототипування, а go для оптимізації
-
All male citizens aged 18 to 27 will be required to complete a year of service, including those living abroad. Those who refuse to serve could be fined or imprisoned though some exemptions will apply, including for those with health conditions, single parents and dual citizens who have already served abroad.
-
Латвія знову запровадила призов до армії, щоб стримати росію від вторгнення в Європу. Обов'язкова служба вступила в силу на початку січня, заявив виданню The Telegraph міністр закордонних справ країни. Вона торкнеться чоловіків у віці від 18 до 27
-
Ну в прикладі були js, php, python і go, перші три по перформансу майже однакові
-
но все равно мало, а еще через пару лет останется только вариант с провинциалкой или вообще унизительная гуманитарная программа
-
Девушка на той неделе летела из Валенсии в Варшаву за 70 евро (брали билеты за неделю) и это было неожиданно дорого потому что привык по Испании дешевле летать
-
Зазвичай більше 3 мов на беці то вже важко мейнтейнити, бо всі на всьоиу не пишуть і тоді проблеми через те що треба замовляти у інших команд, а там інші плани і затягує процеси
-
Мені персонально пох, я можу писати на чому завгодно :-)
-
Близько 25 мікросервісів Більші на symfony Менші та простіші на express Деплой локального дев енв на го Пару сервісів з баш скріптингом, які запускають прості пайтон скріпти