(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Латвія знову запровадила призов до армії, щоб стримати росію від вторгнення в Європу. Обов'язкова служба вступила в силу на початку січня, заявив виданню The Telegraph міністр закордонних справ країни. Вона торкнеться чоловіків у віці від 18 до 27
-
Ну в прикладі були js, php, python і go, перші три по перформансу майже однакові
-
но все равно мало, а еще через пару лет останется только вариант с провинциалкой или вообще унизительная гуманитарная программа
-
Девушка на той неделе летела из Валенсии в Варшаву за 70 евро (брали билеты за неделю) и это было неожиданно дорого потому что привык по Испании дешевле летать
-
Зазвичай більше 3 мов на беці то вже важко мейнтейнити, бо всі на всьоиу не пишуть і тоді проблеми через те що треба замовляти у інших команд, а там інші плани і затягує процеси
-
Мені персонально пох, я можу писати на чому завгодно :-)
-
Близько 25 мікросервісів Більші на symfony Менші та простіші на express Деплой локального дев енв на го Пару сервісів з баш скріптингом, які запускають прості пайтон скріпти
-
особенно nodejs
-
Це непогана пропозиція, але я трохи очкую туди їхати, з тими лейофами і тд(
-
Звучит как филиал Ада)
-
А, такие могу по Испании показать Из Испании куда-то в другое место это поискать надо, да, но есть