(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Пабліки тг і так все знають)))
-
Де ж такі країни і як туди потрапити
-
Проблема у тому, що ви самі себе обманули 🤷🏻♀️ В мене в родинні є військові і мені дуже смішно читати подібні історії як оце ви пишите. Особливо попередньо побачивши ці "історії" про евакуацію і т д на зрадойобних каналах)
-
в Канаде, США врут не меньше, нет такого чтобы везде говорили правду и не нужно этого Зеленский недавно сказал что все коррупционеры уехали, остались честные граждане. Кому то смешно, но перевожу на политический: Европа, у нас нет коррупции, дайте больше денег и оружия
-
Та тут питання насправді цікавіше. Ви знаєте що влада може Вам збрехати. Як Вам їй довіряти далі?))) Ну наприклад я ніколи не піду у ЗСУ служити бо я не довіряю тепер нікому окрім себе та своєї родини. Мене з початку війни обманули разів 10. 1) Війни не буде 2) 2-3 тижні проблем нема 3) обмінний курс в НБУ такий бо державі треба кошти (насправді той голова СБУ на цьому заробив і тепер він у розшуку) 4) За кордон не випускають бо мобілізація і потрібні люди .... Можна скільки хочете продовжувати, але сьогодні в телемарафоні нам брешуть кожен день) Ну вибачте, але "вільний народе, вільної країни" це буквально брехня в КОЖНОМУ зверненні.
-
Запитай це у того хто вище кричить про зраду
-
Кого у Львів, а кого на схід. І ніякої евакуації.
-
мой дядя полковник СБУ, никого никуда не вывозили, просто 24 утром подняли и сказали ехать во Львов, на ту базу где прилетело кучу ракет. За 9 месяцев только 2-3 раза пустили на неделю домой. ВООБЩЕ НИЧЕГО НЕ РАССКАЗЫВАЕТ
-
А, про владу шла мова.. Народ звичайно збирає
-
Тому що вони про це гарно знають. Подивись що вище пишуть. Там вже залізобетонна інформація що влада евакуювала СБУ, а на жителів положила 😵💫🤦🏻♀️
-
Їм теж казали що все, торба Але вони лишились 🤷🏻♀️
-
Азовці казали що багато хто просто втік. Я вірю в те що каже Азов