(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
півроку як підписався на це
-
про це знаю, я намагаюсь порахувати чи не попадаю на якісь додаткові витрати в цьому випадку
-
«Звільнити» одним днем можуть, без компенсації
-
Мой когда был малой прыгал на 2 метра с места Ща уже так не может, но и хорошо А то потом он с того шкафа высокого прям на грудь прыгал, когда слазил 😄
-
Привіт, чи є хто працює в компаніях мобільних операторів?
-
Або нахуй викидати цих мавп
-
Мда, типічне знання американців про Європу. Спитайте в такого американця, яка різниця між нелегалом в Угорщині та нелегалом в Німеччині 👏
-
Мій друг, який на контракті, казав, шо платить сам за бухгалтера, сам платить податки ну і не оплачувані держ вихідні, відпустки і т. д. Казав, шо він перейшов в фірмі з 90тис емплої на 90 кад на годину контракт на ту ж позицію в тій же фірмі. (Ще до ковіду) І шо його бос так і сказав, шо так правильно рахувати ставку контрактора: береш, відкидаєш три знаки від зп емплої і то і є ставка за годину по трактора.
-
Так вот, в моей голове зреет 2 вещи: 1. Карлсон летит к малышу в рашку, там он рассказывает, шо никакие они не плохие, а их вынудили, пукин получает доп респект перед выборами, за то что налаживает контакт с навистным западом (хотя мы и так знаем кто у них победит на недовыборах). 2. Потом выборы в асашай, где это будет подавать как - мы тут щя всё решим, налогоплательщики, одумайтесь, голосуйте за трампа, вон его собачка уже всё узнавала.
-
трамповский?
-
дык чей он?