Я безумовно сьогодні не буду критикувати Зеленського за рішення нічого не казати. Але потім я хотів би щоб він якось пояснив маріупольцям чому їх не евакуйовували до нападу, хоча всі знали що він буде 🤷♂️
Звісно у всьому винувата русня, але багатьох моїх знайомих це не поверне. І особисто я купив собі квитки на МАУ 19 лютого до Естонії щоб встигнути звалити, але квитки були на 5 березня нажаль найближчі. Сказали б чесно: Всьо скоро реально нападуть, готуйтеся, закрили б кордон так само (хоча це взагалі тупе рішення, але це інша справа), але я б хоча б машину заправив, купив би щось типу генераторів та інше. Можливо сім'ю би вивіз подалі на якийсь час. Особисто я не їхав так швидко бо: "на 9 травня шашлики будуть, ракетами по Київу стріляти ніхто не буде, ну і звісно Арестович який казав що та який масштабний наступ".
Ще якщо згадаєте 14 лютого зранку стаття вийшла що росія напала...
Не знаю як Вам, але мене таке в мирний час не влаштовує, поки війна ці теми я не підіймаю взагали (сьогодні виключення), але питань до пана президента та його команди в мене багато накопичилось.
Той жах який був перші тижні в Київі та області..., Маріуполь... Цього можно було б уникнути якби дехто був чесний з народом.
P.S Не хочу розводити зраду, вибачте кого цим повідомленням образив, вилив душу один єдиний раз, прошу не кидатися за це камінням і відкладемо все на після війни.