(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
то, что оплачивается, это конечно хорошо, но не все хотят куда-то летать по работе, даже в соседнюю провинцию))
-
непонятно только, полеты в Берлин это поощрение или наказание))
-
по меркам Канады криминальный, по меркам Украины самый безопасный. Но и да, немного победнее. Просто обычная субурбия в большинстве своем. Возле King George есть новые отличные высотки, но и цена там не то чтобы низкая))
-
Був щойно скрін кол з Hello Fresh. - Самі написали в лінкедін сьогодні зранку. - Позиція: чистий senior frontend в команду TAM Alliance (growth squad) - Що пропонували: hybrid schedule (1-2 дні в офіс), startup-like culture, кращі деви літають в Німеччину в HQ щоквартально (Берлін), є бюджет на всякі івенти, 140K base + 15K equity per year (all CAD) - Що питали: як виглядає команда, яка методологія роботи, який мій стак, як я тестую код, чому шукаю роботу, які основні вимоги в мене до компанії culture-wise. Вирішив відмовитись. По відгукам на levels.fyi і блайнд пишуть, що комп маленька, код кволіті фіговий , і що багато політики в менеджменті.
-
А что в не нормальных? Я просто пытаюсь понять - типа ограбят? Или просто беднее обычного?