(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Був щойно скрін кол з Hello Fresh. - Самі написали в лінкедін сьогодні зранку. - Позиція: чистий senior frontend в команду TAM Alliance (growth squad) - Що пропонували: hybrid schedule (1-2 дні в офіс), startup-like culture, кращі деви літають в Німеччину в HQ щоквартально (Берлін), є бюджет на всякі івенти, 140K base + 15K equity per year (all CAD) - Що питали: як виглядає команда, яка методологія роботи, який мій стак, як я тестую код, чому шукаю роботу, які основні вимоги в мене до компанії culture-wise. Вирішив відмовитись. По відгукам на levels.fyi і блайнд пишуть, що комп маленька, код кволіті фіговий , і що багато політики в менеджменті.
-
А что в не нормальных? Я просто пытаюсь понять - типа ограбят? Или просто беднее обычного?
-
я жил в Сюррей целых 2 недели 😁
-
Що з лицем , зелені?
-
мне лично на первое время было абсолютно всё равно где жить, нельзя угадать где хорошо лично тебе. А вот потом я посмотрел, узнал город получше и переехал туда, где точно знал что понравится
-
А как выбирать то? Что будет не за все деньги мира и инфраструктура вокруг устроит?)
-
выбираем другу жилье 😁😁
-
Про Surrey, как правило, говорят плохо те, кто там толком не жил и опять же, как правило, без существенных обоснований своей критики. Surrey в своей массе мало отличается от частной застройки Ванкувера, кроме того, что ванкуверский частный сектор развивался больше и находится ближе к крупным бизнес центрам. Многие вещи весьма индивидуальны чтобы во всем по чужим шаблонам мерить.