(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так и в Украине было шикарно))) я не собиралась никогда и никуда (ха-ха). Мы поехали в Познань, ближе к Германии. Там оч интересный микс старой архитектуры и своеобразный менталитет, не особо польский, ибо Германия рядом. Прогулки по красивому городу каждый день, продукты вкусные, цены более чем вменяемые. Налоги тоже, но мы только начали разбираться и уехали
-
Ми були в Польщі з укриттям. Поляки зі своїм ставленням - це бридота на рівні русні. Ми збирались отримувати ВНЖ, в якийсь момент польська влада міняє правила для отримання ВНЖ і ми йдем нахер. Їхати в Німеччину, що б так само було? Канада єдина хто дала ворк перміт на 3 роки з можливістю отримувати ПМЖ. А 3 роки - це роки стабільності, як мінімум не очікувати, продовжать укриття чи ні. (Польща сказала до серпня продовжила, а потім нові правила)
-
Я каждый день себя об этом спрашиваю. Мы были в Польше полгода. Нам было ОФИГЕННО. Но с маленьким ребенком хотелось уверенности в завтра, документы нормальные - нам ниче в Польше не оформляли, так как приехали за день до войны. В Канаде…ну….никак. У меня депрессия. Зато документы есть пока.
-
Особенно та баба без пальцев на ногах на алексеевке ❤️
-
Я також з Києва) я різне пережив, коли ходив в школу - всюди гопота була, яка з ножами у дітей копійки відбирала на дорогах пістолетами махали у мене серед білого дня намагались на світофорі машину вкрасти в 2014 в наш бізнес центр увірвався Аваков з бригадою з автоматами і віджимали бізнеси
-
Мені особисто просто подобається південь (але жила в Харкові через роботу і сервіси). Південь України то дім, але ну для постійного життя таке собі. Я б іноді їздила. А так навіть про Туреччину думала, але Іспанія нав краща. Ну і на це треба гроші збирати, тут поки що зп більші за Європу, та і громадянство хочеться, простіше буде на сша працювати. Мені пишуть іноді з такими вакансіями, але треба бути громадянином Канади
-
Та Польша то так, утопия ))) Мы решили ехать туда, где знаем язык хорошо Тут каждому своё
-
Лично я из Киева. Меня ниче не пугает, я работала возле метро вокзальная. Но это не значит, что мне хочется там праздно гулять с маленьким ребенком сейчас, вот и все