(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Особенно та баба без пальцев на ногах на алексеевке ❤️
-
Я також з Києва) я різне пережив, коли ходив в школу - всюди гопота була, яка з ножами у дітей копійки відбирала на дорогах пістолетами махали у мене серед білого дня намагались на світофорі машину вкрасти в 2014 в наш бізнес центр увірвався Аваков з бригадою з автоматами і віджимали бізнеси
-
Мені особисто просто подобається південь (але жила в Харкові через роботу і сервіси). Південь України то дім, але ну для постійного життя таке собі. Я б іноді їздила. А так навіть про Туреччину думала, але Іспанія нав краща. Ну і на це треба гроші збирати, тут поки що зп більші за Європу, та і громадянство хочеться, простіше буде на сша працювати. Мені пишуть іноді з такими вакансіями, але треба бути громадянином Канади
-
Та Польша то так, утопия ))) Мы решили ехать туда, где знаем язык хорошо Тут каждому своё
-
Лично я из Киева. Меня ниче не пугает, я работала возле метро вокзальная. Но это не значит, что мне хочется там праздно гулять с маленьким ребенком сейчас, вот и все
-
сьогодні в мене план такий по документам ПР - відкрити можливість подаватись на паспорт за цей час треба заробляти гроші, максимально інвестувати, в тому числі і в себе. я вже планую повернути знання німецької та вивчити французьку і якщо, 2026-2027 все буде відносно тихо, буду в Швейцарію або Люксембург шукати шляхи)