(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А Ви реєстрували онлайн ? Не потрібна фізична присутність?
-
Лично я из Киева. Меня ниче не пугает, я работала возле метро вокзальная. Но это не значит, что мне хочется там праздно гулять с маленьким ребенком сейчас, вот и все
-
А якщо і з Канади і не поза межами ? Але з Канади там мізерний дохід.
-
Є ще сеул, сінгапур
-
Так ти ж хочеш працювати на штати щоб більше отримувати в порівнянні з канадою, а вони це прохавали і теперь платять +- так само :D
-
Ну так їм на аутсорс дешевше)
-
та будь де можуть помінятись правила ніхто не застрахований але, відверто, в Торонто всім похер на тебе. Всі заняті своїм виживанням навідміну від бургерів, у яких вистачає часу порозмірковувати про життя, українців і відсмоктати хуйлу
-
сьогодні в мене план такий по документам ПР - відкрити можливість подаватись на паспорт за цей час треба заробляти гроші, максимально інвестувати, в тому числі і в себе. я вже планую повернути знання німецької та вивчити французьку і якщо, 2026-2027 все буде відносно тихо, буду в Швейцарію або Люксембург шукати шляхи)
-
Проблема з роботою на штати те що такий підхід сильно залежить від настроїв на ринку праці штатів. Тут внутрішнім дай вдачі зараз знайти роботу, не кажучи про зовнішніх
-
А я такого не бачила до 16років, доки не переїхала в Харків 😅 до того дуже спокійне життя було
-
Сеул дуже прикольний і якщо отримати робочу візу то все ж буде ок)
-
На века
-
Це в кар'єру запінити треба 😁
-
Насправді, все дуже просто, як завжди і було. меньше часу витрачати на фігню, ставати унікальним спеціалістом, підримувати максимально різноматне та широке коло контактів - і максимально заробляти гроші-гроші-гроші.
-
Не могу подсказать в таком случае. Могу бухгалтера посоветовать.
-
Сінгапур - вже практично не можливо отримати якісь документи Сеул - там рівень життя, в 10 разів ващий за Канаду там же не просто так існують кімнати для побачень, бо люди до 35 років живуть з батьками погугли вартість нерухомості, то не реально
-
Не зрозуміло, чи треба відсоток платити з них чи ні.
-
донецких луганский не пугает. Я из Мариуполя.
-
в Україні було більше ніж 1 майдан)
-
І це на фоні того що сьогодні в Київ прибули представники двох палат США
23 Jan 2023, 01:02
426592/634958
about a minute ago