(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Отличается. Я с бакалавром, самым высоким результатом по IELTS и за возраст, годом работы заграницей в годом в Канаде все равно не буду выбран по ЕЕ. Для тех кто живёт в Онтарио это было бы большое облегчение. Да это всего лишь одна провинция, но в суды по статистикам сюда 50% народу и двинуло Если у меня далеко не самые худшие критерии, то боюсь узнать что других))
-
Я не можу Вам дати кваліфіковану пораду, бо це не моя сфера діяльності, але наскільки мені відомо - так, якщо дохід вище за 30тис незалежно від того який сорс - реєструється аккаунт, на всі доходи з цього моменту збирається податок gst, але на доход з не канадського джерела ставка 0%, на канадське джерело відповідно до вашої провінції (13% в Онтаріо) Якщо там дійсно «мізер», то можливо легше відмовитись від нього, але це Вам вирішувати :)
-
Малувато здається ( ietf чи хтось рекомендували 12, то було в 2021 - у нас зараз 13, я думаю, чи вже час підіймати до 14, чи через рік-два
-
Да, в Онтарио это бы значительно помогло с ПР
-
Потом оглянулся, а жизнь уже прошла вся мимо
-
Может сразу минитмены?)
-
🇵🇱 У Польщі продовжили тимчасовий захист для українців до 30 червня 2024 року. Водночас пропозицію продовжити цей статус одразу на рік, до 4 березня 2025 року, депутати Сейму відхилили. ❤️ Підписатися | @uanovo⚡️
-
панове, доброго дня! А порадьте хтось будь-ласка нормального візового консультанта (не адвоката, бо поки нема сенса в ньому, бо планую просто початкову консультацію). (Сам мешкаю в Торонто, але в епоху цифрових технологій 🌈 не проти і віддалених) Дякую!