(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Украинцы это читают как пиздец, а я говорю — что не стоит такое читать, потому что он консерв и его слова ничего не значат
-
Я вообще отвечала на твит. Там где написано про то, что он сказал
-
Я ллю гімна на присутність ватанів у владі сша, хз що спільного
-
Тригерять ці ватани постійно тому що їх там повно. А звідки вони там беруться, і щоб що
-
С темы на тему. Пакет рассмотрят как можно быстрее в сенате
-
Це гідно
-
1к баксів за дрон виходить а то й менше
-
@sdwvit далекобійні фпв дрони
-
ЗБІР НА ДОВГІ ДРОНИ! Ми довго тримали інформацію про цю українську розробку у таємниці, та оскільки вона вже стала публічною не з нашої волі, далі приховувати сенсу нема. У нас є FPV крило «Дартс», яке значно переважає у дальності усі FPV-квадрокоптери. Скажу так – у кілька разів. Дрон-камікадзе несе від 3 і більше кг бойової частини, і є чудовим засобом для знищення більшості пріоритетних цілей на оперативно-тактичному рівні. І так, ці пташки вже працюють на фронті. Вони зможуть винести цінну російську техніку та зекономити ракети до HIMARS. Я б не називав Дартс «українським ланцетом». Це дещо інше, з іншим принципом управління та наведення, і найголовніше – значно дешевше. 🫡ТРЕБА ЗІБРАТИ 20 МІЛЬЙОНІВ НА 45 КОМПЛЕКСІВ. До комплекса входять від 10 дронів + устаткування в залежності від комплектації. Банка send.monobank.ua/jar/7rdKNx3UCp Карта банки 5375411211586867 Приват 5168745030910761 PayPal - sternenkopaypal@gmail.com Погнали! Дамо війську більше переваг!
-
Зараз кілька чоловік так і напише ))
-
уууу пацаны за 800 делают, стеценко опять деньги тырит
-
Оцим спробують винести до біса арту яка мінні поля біля Роботине прикиває, і тоді ті міни будуть до сраки
-
Але за умови що ванюшки не встигнуть зробити те ж саме у великій кількості...
-
Погортав стрічку коментів і одразу згадав чого я не користуюсь жодним з тих соц мереж - там же самі боти! Відкриваєш профіль кожно такої людини а там однакова стрічка у кожного про те що богаті наворовали а бідні вмирають на війні.
-
К сожалению то не всё боты, знаю людей который там подобное пишут 😕
-
Може і не всі, але відкривши 3 рандомних профілі підряд - всі )
-
Це ж треба як індуси хотять в Канаду протаранити nationalpost.com/news/ersatz-marriages-help-fuel-surging-punjab-exodus-to-canada-study
-
И в Европу, да
-
А потім u4u у США?)
-
А можна паспорта купити українського десь?
23 Jan 2023, 01:02
2 minutes ago