(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це якраз причина, чому Залужний називав накази верховного нереалістичними (і чого його зняли). А як все посипеться - то раптом всі "кому треба" поповнять батальйон Монако.
-
Це плюс Європи. Ще і дороги замітають
-
с другой стороны, когда гранитную и мраморную кладку намывают, она еще ногами полируется годами, то очень красиво вечером под огоньками.
-
В Ніцці можна зняти готель і погуляти містом кілька днів, виділити один день на "Монако". Власне, як ми і зробили з дружиною свого часу.
-
Конечно - чисто ж было)
-
Я в Венеції був коли був ковід в 2021. Ледве не єдиний турист був) Тоді нічого милом не пахло
-
Десь година-дві поїздом від Ніцци, підземна станція поїзду на глибині як Київське метро в центрі. Якщо туди просто приїхати на день позирити - то там можна дуже недорого побувати.
-
Вроде можно пройти в другой стране, но да, спасибо.
-
Погода сьогодні в Торонто знову 🔥
-
Ще треба пройти медогляд бо ВП анулюють
-
Ага, утром из отеля в Барсе выходишь и какой то запах мыла везде. И подобное в Венеции было
-
Якби він оті три тисячі отримав, то я би навіть нормально сприйняв. Той хоть на армію збирає... :)
-
знакомый жил возле Church street, а это именно что самая радужная улица во всем городе. насмотрелся
-
Київське метро в центрі не все глибоке) Глибоко Арсенальна)
-
Hey Dmytro, what is the weather in Toronto now? 😊
-
и обратный билет домой, если по куает прилетели
-
как только вышли из аэромоста, сразу всем пачку кэша выдают)))
-
🔥?
-
то летом будет))
-
Ничего не горит я надеюсь. Просто спросил)
23 Jan 2023, 01:02
427609/639262
7 minutes ago