(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я с путіним так роблю, сказав Латвія і Польща не цікаві, значить вже готується
-
www.theglobeandmail.com/politics/article-auditor-general-to-report-monday-on-how-cost-of-arrivecan-app-grew/
-
там чуть ли не х2
-
можливо хтось підкаже, якщо ще нема канадського посвідчення водія, але у продажу з'явився цікавий варіант, чи можу я купити машину оформити і поставити на парковку до отримання канадського посвідчення? (страховка на місяць? парковка є)
-
Як варіант 🤷😁
-
На шашликах? 😁
-
Святкувати і далі готуватись нє?
-
Тому треба було ще весною 21го сказати що напад очікується в найближчі кілька місяців, у проміжку від 2 місяців до року, чітко, прямо, усією вертикаллю і відповідно розпочати підготовку. Була ж інфа що очікували напад тією весною ще
-
Привіт 👋 Чи може хтось будь ласка поділитися контактом ріелтора в Едмонтоні/Калгарі?
-
Так я маю на увазі за попередні 20 років)
-
Я так розумію тобі пропонують поруч теж відкрити рота😁🤷🤦
-
(мабуть на фронті теж дофіга)
-
бо виїхало дофіга
-
мабуть, щоб русня не почала використовувати як антикампанію
-
У нас навіть перепис років з 20 не робили, мабуть на "мертвих душах" кучу бабла мутять, інакше я не бачу чому то не робити
-
Привіт! А хочу подаватися на U4U. Питання=> які саме документы потрібні в якості підтвердження, що ти імігруєш саме з україни?
-
Ну наче висказався, можна пообідати 😁😁😁
-
если погуглить - точно есть. но я по приезду просто на rentfaster с помощью фильтров выбирал те квартиры, которые нравились, сразу писал сколько человек, что есть кошка еще - и из заявок 15 мне человек 10 перезвонили или ответили на email
-
Дякую. А окрім rentfaster чи є ще якісь ресурси?
-
Загиблі та їх родичі перших тижнів з тобою би не погодились
23 Jan 2023, 01:02
427700/635306
4 minutes ago