(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
бо виїхало дофіга
-
мабуть, щоб русня не почала використовувати як антикампанію
-
У нас навіть перепис років з 20 не робили, мабуть на "мертвих душах" кучу бабла мутять, інакше я не бачу чому то не робити
-
Привіт! А хочу подаватися на U4U. Питання=> які саме документы потрібні в якості підтвердження, що ти імігруєш саме з україни?
-
Ну наче висказався, можна пообідати 😁😁😁
-
если погуглить - точно есть. но я по приезду просто на rentfaster с помощью фильтров выбирал те квартиры, которые нравились, сразу писал сколько человек, что есть кошка еще - и из заявок 15 мне человек 10 перезвонили или ответили на email
-
Дякую. А окрім rentfaster чи є ще якісь ресурси?
-
Загиблі та їх родичі перших тижнів з тобою би не погодились
-
Зрозуміла, дякую
-
заходите на rentfaster, выбирайте жилье под свои потребности и оставляйте заявку. лендлорд сам с вами свяжется, если готов вам сдавать
-
2 дні то ніщо, з Бучі наприклад до західного кордону чи Румунського наприклад мінімум половина суток добиратись в найкращому випадку
-
Ну одна справа щось показати прикольне в своєму телефоні, чи дати ноут тимчасово, а друга - коли без дозволу починають лазити всюди. Яка різниця, є секрети чи немає. В теорії, багато хто підписував договір про нерозголошення робочої інформації, а в телефоні часто всі доступи. Банківські рахунки там же. Переписка з родичами, друзями. Смішні картинки, які занадто дивні щоб ділитися. Багато всього.
-
Надо самостоятельно подаваться на сайтах\договариваться за просмотры.
-
В Альберте мало риелторов по аренде. Для аренды и продажи необходимо иметь разные лицензии. Т.к. продажа более прибыльная, арендой мало кто занимается. Либо за большие деньги.
-
FYI В Онтарио есть риелторы. как у нас. еще и оплату за работу выплачивают лендлорды. для тенантов это бесплатно.
-
Так знай теорію, це займе 30хв, одразу видадуть тимчасову справку котра діє на рівні з правами відповідної категорії (G1) І з нею купуй що побажаєш
-
Про смішні картинки - наприклад дохла русня, а хлопець - канадієць 😅😁
-
я в Калгари если что. не знаю за другие города
-
да, вообще проблем. просто текст моего сообщения для лендлордов был примерно таким: мы новоприбывшие и украины, пока без работы, нас двое взрослых, у нас кошка, нам понравилось ваше жилье, хотели бы арендовать. те, кто готов сдать - звонили или писали на имейл. некоторые просят сразу за 3 мес. заплатить, некоторые просят показать, что у вас на счету есть сумма в 5к. тут у каждого лендлорда свой способ убедиться, что вы сможете потянуть аренду
-
срач срачом, а обед по расписанию
23 Jan 2023, 01:02
427712/635306
4 minutes ago