(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та такого точно не буде, там були специфічні передумови після результатів 1 світової
-
Так себе «не заденет»
-
Ну Испания справедливости ради и вторую мировую вполне неплохо перенесла))
-
Кхе. Ну может military — no. Но экономически будут сидеть в ахуе + беженский кризис + на подсосе страха
-
Понятия не имею за что арабы напали на украинцев, но большое количество людей с тех стран очень далеки от адекватности
-
Ну впервые фашистов Польша задержала на 27 дней вроде?
-
> не заденет
-
Зрозуміло. Цікаво чи ми одним додатком користуємось , у мене чомусь завжди швидко працює , досить інформативні та зручні пуші
-
Поганий UX, фідбек по транзакціям майже відсутній, UI з 2015, дуже повільний, будь-який пошук транзакцій, незручні пуш повідомлення
-
1.3%
-
Якщо хтось буде в музеї де можна подивитись на це все та послухати про тих поселенців - то дуже цікаво.
-
Порівняйте з вайс/револют/монобанк, зайві 1-2 секунди при загрузці будуть Для мене ці додатки і сібс це небо в земля
-
В каталозі замовляли та їм вони приїжджали залізницею
-
Ну може 5% вже
-
Доречі, перші ж наші поселенці так і купували будинки
-
Нарешті доступне житло
-
Ты думаешь что 30% граждан Германии арабы?
-
Та хуже уже проблемы чтобы остались люди моложе 65 лет
-
😝ну так, там не обідрано, звичайно, воно просто mostly abandoned, цікавий екскурс в 60-70ті. Можна побачити, що в ті часи люди тут жили вже з апартамент білдінгах щ басейном (досі працює, тому там і була), пабом (працює) та молоти внозун
-
Думаю ті араби не працюють ніде 😄
23 Jan 2023, 01:02
428729/645592
about 4 hours ago