(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В принципі, доволі можливо
-
Воно в мене б як раз входило до 18:00 в Канаді і потім в 19:00 колл з України. Виходить це вже як мій особистий час
-
Я думав типу робити фулл тайм в Канаді і далі на проект з України.
-
знакомая недавно сама себя поймала на мысли, что слишком часто "не пьет, а просто немного винишка"
-
Але якщо робота типу одна до одної - можуть пристати за це як конфлікт інтересів. Це як в Убері працювати після роботи де твоя основна робота не водій і ти не возиш людей на корпоративній тачці
-
вот я так и сделал)) спасибо за пояснение
-
гатино в квебеке, а оттава через реку, но уже в онтарио. если не впариваться. в ситуацию, а просто посмотреть быстр на карту то можно и ошибиться
-
А ось якщо це дві конкуруючі компанії, тоді є
-
Блін, а я подумав ви знаєте про конфлікт інтересів. Бо ви доволі не зрозуміло описали щодо конфлікту інтересів. Бо якщо вникати в конфлікт інтересів до методології комплаєнсу, то нема конфлікту в роботі одна до одної, тобто схожості робіт
-
Що б веселіше було
-
Це вже уточнюйте з ними. Приклад про таксі був як аналогія
-
можно мне тоже плз
-
чатик да ^
-
А якщо працювати зміну в убері, а потім зміну в ліфті. Це конфлікт інтересів?
-
привіт, таких прям укр не знаю, є укр магазини мабуть, але такого місця як корчма в торонто в оттаві не має
-
Пошарив лінк на оттавський чатік в дірект
-
Але ж важкі дні нікуди не пропали
-
ми з дружиною теж попадали в таку спіраль) спочатку чисто ввечері в пятницю розслабитись, бо тиждень був важкий...потім кожен тиждень став важкий...потім дні посеред тижня важкі бували...зупинились ми коли зрозуміли, що стало занадто багато "важких" днів😁
-
Десь 3-4 місяці тому я придбав перший 3D принтер і друкував для ЗСУ невеликими обсягами. А зараз у нас вже команда з пʼяти людей які постійно друкують. Інколи приходять знайомі, питають розробити і надрукувати якусь вибухову штуку. Також ми друкуємо всілякі кріплення і захист для дронів, які збираємо. Пластик коштує десь 500 грн за кілограм і розходиться дуже швидко. Наприклад сьогодні я відправив на фронт партію цукерок вагою в 2кг, надруковану за 3 дні. Тому буду вдячний за ваш донат на філамент 👉 send.monobank.ua/jar/8TTMjgaRFy Зібрані кошти я розподіляю між друкарями пропорційно кількості використаного нами пластику.
-
питали ще про розробку дронів
23 Jan 2023, 01:02
428973/646044
about 4 hours ago