(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене комплект Logitech MX Master 2S + Logitech MX Keys S Клава норм працює а от мишка щось почала вийо)
-
В CRA порталі видно точну руму
-
Ага, я знаю, що є правильний спосіб (як робить епл) і неправильний (як роблять всі інші). Але я бунтар по натурі, так що... 😁
-
У меня от ночного Бордо неприятные впечатления остались конечно
-
Щас тебе расскажут что ты просто неправильно его юзал
-
Ну я зліз з маку назад на вінду в тому числі через баги.
-
Іноді стрес гонить вперед щось робити краще ніж без стресу
-
Виглядали як дно, але запах…..
-
В Бордо бачив купу марокканських закладів спокусливих, але були інші плани, в Монреалі таких не бачив :(
-
Та отож, я просто для інформації написав, що після оновлення і перезагрузки почались приколи)
-
В Іспанії трешак я бачив зазвичай в туристичних місцях там де багато рестичів. Якийсь з них точно буде гірше. А так коли катаєшся по місцям які розвивають і не для всіх то кожен заклад по своєму хороший.
-
а от виключити стрес з життя - це важливо
-
Ще в них там кожні 3 місяці референдуми, зазвичай від 3 до 7 питань за раз. Десь п'ята частина від них - референдуми, ініційовані самими громадянами: треба 100 тісяч підписів і питання автоматично на референдумі, влада не має права його не виносити. Таким чином можна відмінити закон, прийнятий парламентом, що регулярно відбувається.
-
просто тому що інакше буде когнітивний спад, і життя стане сіре не цікаве
-
Кроме того мексиканского ниче не посоветую тогда, сори
-
в мене тато в 68 працює до сих пір, хоча їм вистачає грошей з мамою на все
-
Не ты случайно писал статью?
-
Не згідний, я в Іспанії за ту ж ціну їв в одному закладі дуже смачно, в іншому трешак
-
як і ідея "пасивного" інкаму
-
взагалі ідея "ретайрнусь і не буду більше працювати" - погана
23 Jan 2023, 01:02
429156/646044
about 4 hours ago