(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
на периоде в 25 лет ты отдаешь 2\3 банку. Не покупать сразу дом за 600к с даунпейментом в 50. Купить что-то за 300 и даунпеймент 150-200.
-
Хочешь сказать я всегда неправильно считал?
-
нехай зп 100к, закинув один рік ррсп 5к. Ставка 25%. Тоді мені на руки віддадуть 75к + 1.25к. Через рік я знімаю ррсп, і інкам в мене 0. In Canada, the current withholding tax rates for withdrawing funds from an RRSP are as follows: 10% on amounts up-to $5,000; 20% on amounts over $5,000 up-to and including $15,000; and. 30% on amounts over $15,000. + income tax на 5к: 3.42% В результаті отримую $3830 3830+1250= 5080 ура ми нагенерили аж 80 баксів 😁
-
Я б вже краще одразу в Іспанії щось купляла
-
не 95к
-
в тебе After-tax income + Total tax = 100к
-
У меня по Онтаріо саме меньше року і запросили, то мабуть по Канаді. Читав що люди подавались ті хто немає в Онтаріо саме досвіду і все норм
-
Нууу блін, і так і ні. Там наче відсотки, такси, і не завжди це вигідніше, тут хтось рахував
-
если с ним решить вопрос, остальные уже сами порешются
-
Не, там ж написано deductions
-
самый большой расход бабла тут это жилье
-
но я бы для начала купил недвигу, честно говоря. Бо отдавать по 2.5к в никуда это ппц. Лучше в карман их ложить.
-
As long as you can proof you have been working in Canada/Ontario with correct NOC-A code jobs for > 1 year Робота повинна бути в Онтаріо чи вся Канада підходить?
-
то з урахування твого rrsp, ніби ти його на руки отримуєш
-
кайфово, повезло. может и я бы арендовал такое. но раз на раз не приходится. в кондо было плохо в это палне.
-
Ну и вот это про кондо ещё)
-
Наглядно - почему надо очень внимательно выбирать кондо: www.reddit.com/r/PersonalFinanceCanada/s/DEjcUicEwH
-
Звукоізоляція топ, я не чую сусідів взагалі
-
везде есть проперти фи
-
а там у вас тихо? бо я боюсь арендовать жилье где у меня над головой кто-то ест
23 Jan 2023, 01:02
429612/637014
about an hour ago