(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всм дорого?) Ты ж знаешь какие цены не в Саскатуне
-
це де? Саскатун?
-
апартмент?
-
1бд
-
Там треба вказати по якій програмі оцінювати вас по CEC або Federal Skilled Worker Подивився - нема умови про саме Онтаріо в цих програмах
-
это за что ?
-
Але я не плачу 2500, було 1300, зараз 1475, але так як помісячно - то 1575 + світло. Але дуже дорого, бісить, так
-
у меня есть желание больше никогда не переезжать с горящим пердаком в соседнюю страну. так что Канада очень сытная в этом плане.
-
а. ну если хочется теплое море то тогда да.
-
Если отталкиваться от исторических цифр (ниче не гарантируют, но все же), то это не то чтобы сложно прям)
-
дружина мріє про будинок біля моря, в крайньому випадку, хоча б годину до теплого моря треба реалізовувати бо нашо тоді мріяти
-
В кожного своє об'єктивно ж
-
если сравнить с остальным миром и объективно
-
Це дуже круто, якщо вийде так проінвестувати
-
Канада плохо если жить до смерти?
-
математика в мене така я + дружина заробляємо в Канаді, нехай по 100к чистими це нехай 150к на двох 100 - витрати 50 - відклали/проінвестували з такими доходами, немає сенсу купляти щось тут, якщо ми не плануємо жити тут до смерті також багато різних таксів і нюансів коли “ОСББ” йде по одному місцю при відсутності нештатних ситуацій, якщо все правильно проінвестую, то якраз років через 20 буде декілька мілліонів я такий, що зараз краще гроші, ніж нерухомість в Києві стоїть, нікому не надо)
-
Ой да ладно, вон в blue zones уже по сотне давно живут вполне активную жизнь
-
А шо, рак вже лікують весь і вчасно діагностують в Канаді?
-
Ну я дуже сподіваюсь, що я все таки не дурний)
-
башка байдена в банке может и доживет до 3000 года
23 Jan 2023, 01:02
429640/634551
13 minutes ago