(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
мова про це?
-
dou.ua/lenta/articles/flipper-zero-devices/
-
Погода - норм. Але в Калгарі люті зими.
-
Хз, як стосовно Калгарі. Можу розказати про Оттаву/Торонто. Це зовсім інше порівнянно з Європою. Не зрозуміле. Ціни вище. Можна обрати на сайті numbeo.com та глянути по всім товарам построчно. З роботою складно. Особливо новоприбулим. Дефолтний час пошуку роботи - 4-5 місяців . А в цей час треба якось жить. Оренда справді дорога. В середньому в Торонто це 50-60% від місячної зп. Наркомани є, але тільки у центрі. Якщо там не жити то побачите їх тільки у публічному транспорті. Подорожувати - дорожче ніж у Європі. Але якщо ціль подорож у США/Мексику норм. З отриманням PR - складнувато.
-
Хз, в який топік писати. Може у когось є ідеї. Шумить hdmi кабель на вайфай модуль. Як результат не працює вайфай коли під'єднан шнур hdmi. З дивного те що якщо від' єднати зарядку і залишити hdmi то тоді інет теж працює. Тобто не працює вайфай коли під'єднані і зарядка і hdmi. Є ідеї чому? Як пофіксити знаю - використовую інші порти(dp, type c). Цікавить саме причина проблеми та може їдеї як це полагодити? Пробував змінити герцовку вай-фай не допомогло.
-
Yes. І він за 2 місяці накрився мідним тазом - та сама проблема
-
Gigabyte a5 x1
-
Так. Але теслу зламати неможливо ним. Максимум відкрити кришку зарядки (так би мовити бензобака) Що дотого шо він має під….рське коріння це так ( шкода але шо поробиш. Софт то ж пишуть інші ) та й робить він свою справу кльово. Я ше заспікаю по іншому пристрою. Який точна копія ардуінки. Але це буде інша історія
-
Користуючись моментом, можна ще наприклад пасту поміняти, щоб не розбирати марно)
-
Я ніфіга не розумію в електрониці, але можливо є якийсь пробой чи шось таке, з порта hdmi на сам вайфай модуль, чи може на його антени? Як приклад, можливо неякісна зборка, оплітка проводу антени десь пережата скажімо та оголена та контактує з чимось Коли живлення від розетки, струм іде так-то, коли від батареї - трохи інакше, це може пояснювати симптоми І тоді кабель тут ні до чого Я б розібрав та пильно подивився на провода-антени та як вони лежать
-
Ніт 😊 Я чистий бекендщик, куди мені до цього 😃
-
Ай ой ні, є ще одне Повбивав би продакт дизайнерів, які розмістили камеру ПІД екраном
-
хз наскільки релевантно, але в мене теж gigabyte, але інша модель - aorus 15p kd влаштовує, як за свої гроші - взагалі пушка з нагрівом при high load може впоратись тільки якщо fans на макс, і це досить шумно; крім цього нарікань нема