(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Канаді не особливо краще. В США шанси більші імхо
-
Startalberta.ca
-
Дизайнери, UXери, front-end девелопери, product people! Всі хто любить все що гарно виглядає і гарно працює –запрошую вас на нашу зустріч з Edmonton Design Movement завтра у Frapsino cafe на 124ST в Едмонтоні де ми зустрічаємось, спілкуємось і допомагаємо одне одному. Нічого не треба – просто приходьте! Адреса: maps.app.goo.gl/LNP6rKNEigpVgbyM8?g_st=ic
-
Ну я так просто дивлюся, у аналогічному чаті у США одне скиглення , а тут ви такі свіженькі усі
-
А взагалі тут є хтось хто з США переїхав - як вам Канада відносно до США ?
-
Знаю що багато хто питав за комп'ютерний сервіс 💻, з цього вирішив поділитися своїм досвідом і зробив флаєр, де написані послуги, в яких я можу допомогти 🤝. Якщо у вас щось поза списком, пишіть, і ми розберемося. Кому зручніше можете писати в Директ. Радий усіх бачити в instagram 😃🙌 www.instagram.com/chipset.vancouver/ Vancouver, Canada.
-
🌐 Найкращі курси з вивчення іноземних мов в Україні знову відкриті для вас. 🔥Вивчайте легко: англійську, німецьку, французьку, іспанську, італійську, португальську, румунську, данську, норвезьку, шведську, турецьку та чеську мови! ✅ Відтепер індивідуальне та парне навчання. Почніть вивчати мови в Новому році! Пишіть просто зараз до керівника школи іноземних мов ➡️ @Sunshine_in_soul ⬅️ та не втрачайте свій час!!!
-
Повір мені, ви ще тут такі свіженьки та веселі)
-
Боюсь уявити, як тоді в іншому чаті 🤨
-
Спікер Палати представників відкинув можливість розгляду пакету допомоги Україні та іншим у теперішньому вигляді Джонсон зазначив, що за відсутності змін у міграційній політиці від Сенату, Палаті представників доведеться продовжувати працювати над цими важливими питаннями на власний розсуд. Законопроєкт, який зараз проходить Сенат, був розроблений після того, як республіканці в Сенаті відхилили пакет, що включав положення про безпеку кордонів через те, що Джонсон та інші республіканці в Палаті представників сигналізували, що їх не влаштовує частина законопроєкту, що стосується кордону, тому він не буде розглянутий в Палаті представників @OstanniyCapitalist