(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це було б взагалі фантастично
-
ох нічого собі! Це дуже корисна інформація, може тоді прямо в аеропорту буду просити!
-
я не пропоную нічого так, поділився трохи своїми думками за період серпень - листопад 2023 року + 44% до капіталу за період січень - середина лютого 2024 року + 16% до капіталу (все залежить як рахувати. бо зараз просіло, і це проміжний етап) я за те, аби більше людей розвивались в цьому напрямку, бо як показало життя - на роботі статки не заробити
-
Привіт, дякую за відповідь. Я буду з ним. На скільки я читав так як його віза НЕ по програмі CUAET то і просити в аеропорту я нічого для нього не можу. І наче як треба подаватися окремо і через "post-CUAET measures" де ти отримуєш документ з позначкою CUAET але вже не безкоштовно а за стандартний fee
-
Там есть на фронт вакансия в Калгарі, я б подался 😇
-
я дуже мріяв жити в Нідерландах. в 2014 перший раз поїхав. Трохи прожив, не зміг закріпитись. Коли потрапив туди знову в 2021 - це зовсім інша країна. Мої колеги зараз працюють в Нідерландах і якби не соціалізація за 2 роки, то вже б в Канаді були. кажуть шкода дітей виривати з середовища, до якого тільки звикли
-
тут хтось був з Scotiabank здається, хто міг реферити.