(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ох нічого собі! Це дуже корисна інформація, може тоді прямо в аеропорту буду просити!
-
я не пропоную нічого так, поділився трохи своїми думками за період серпень - листопад 2023 року + 44% до капіталу за період січень - середина лютого 2024 року + 16% до капіталу (все залежить як рахувати. бо зараз просіло, і це проміжний етап) я за те, аби більше людей розвивались в цьому напрямку, бо як показало життя - на роботі статки не заробити
-
Привіт, дякую за відповідь. Я буду з ним. На скільки я читав так як його віза НЕ по програмі CUAET то і просити в аеропорту я нічого для нього не можу. І наче як треба подаватися окремо і через "post-CUAET measures" де ти отримуєш документ з позначкою CUAET але вже не безкоштовно а за стандартний fee
-
Там есть на фронт вакансия в Калгарі, я б подался 😇
-
я дуже мріяв жити в Нідерландах. в 2014 перший раз поїхав. Трохи прожив, не зміг закріпитись. Коли потрапив туди знову в 2021 - це зовсім інша країна. Мої колеги зараз працюють в Нідерландах і якби не соціалізація за 2 роки, то вже б в Канаді були. кажуть шкода дітей виривати з середовища, до якого тільки звикли
-
тут хтось був з Scotiabank здається, хто міг реферити.
-
Бо в Нідерландах хоча й краще, ніж в Польщі (там теж вони жили), але в Канаді їм цікавіше - хочуть американського стилю життя - купити дім великий замість квартири, роботу поцікавіше… хуйси тамтешні задовбали їх, у кожного свій погляд. Інші живуть там та вже звикли якось
-
Мабуть банальне питання але спробую - як найефективніше шукати роботку щоб отримати робочу візу/пройти відбір по EE? Чи є в когось якісь посилання на щось по цьому, відео/дописи. Відправив резюме десь 50 компаніям, законектився з купою IT рекрутерів на LinkedIn, але не впевнен що немає якихось інших стратегій
-
👔 💳 🏦 Якщо комусь цікава робота у Scotiabank - подивіться цікаві вам вакансії на їх сайті та напишіть мені, спробую вас зарефералити. Рефералка працює тільки якщо не подавалися на вакансію самостійно. Резюме краще адаптувати під вакансію, навіть якщо через реферал. Рідко, але трапляються вакансії на які немає можливості рефералити, тому обирайте по можливості декілька. Всім успіхів у пошуку роботи!