(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я маю картки в TD, RBC and Neo. Додаток найкращий у Neo. Інші два дубові. Кажуть, що з великих банків норм додаток у CIBC, але я вже не став там відкривати рахунки, бо і так вже три маю. Всі додатки тут заплутані дуже і зовсім не юзерфрендлі, ну і в цілому банківська система тут значно відрізняється від української. Тут люди чеками ще користуються. У них тут немає поняття SWIFT, бо в них інша система переказів по Канаді і США. Переводи між картками здійснюється через e-Transfer, це типу окрема система в якій іде привʼязка твого банківського акаунту до email і якщо ти хочеш комусь відправити кошти в Канаді, то треба вказувати його email. Про сучасні технології в банківській сфері вони не знають і знати не хочуть. Софт на якому вся система тримається ще 90х років. Хоча може, то просто ми розбещені монобанком.
-
Так, питання - де ви такий щоденник роздобули?)
-
Також стикався, що деякі паркомати приймають тільки або кредитки visa або master
-
Так он ж в России родился и вырос
-
Так, точно, переплутав) То в США тільки VISA в Costco
-
В TD також зміг активувати відразу, але після кількох покупок в магазині її заблокували, і довелось чекати до поки не прийде фізична карта, щоб можна було розблокувати. Активація і Розблокування зайняло 40 хвилин очікування на гарячій лінії 🤦
-
Не ну я согласен что всрато, но думаю у Сырского есть более важные дела, особенно последние два года