(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це основне що він мав зробити. Бо не зрозуміло як він отримав званння генерала без української мови Це не можливо
-
Верю
-
Ну ты ж понимаешь что он мог за эти 30 лет не общаться на нем ни с кем?
-
Где-то после десятков других более приоритетных задач, да
-
Украинский у него ужасный, не то что бы он его не знает, он его просто никогда не учил скорее всего
-
А мав би
-
я не уверен что он про такие вопросы думает вообще
-
Для меня так – если не может на украинском – пусть общается на русском
-
Зачем этот додик тырнул залужного, и поставил чувака, который даже на укр не может общаться
-
Це знову питання комунікацій. Вийди та скажи: я не вивчив українську за 30 років. Обіцяю вивчу, але зараз маю бити росіян. І все
-
Это у зели спроси
-
Не знаю як вас а мене заєбло це мовне питання Хай хуячять хоч на російський хоч на суржику хоч на монгольській але щоб це було в + для України Хоча мене теж тригерить як азіровською розмовляє Сирський
-
Тогда просто молчать?
-
Он и так на украинском не шибко общается
-
Пономарьов вивчи не живучи в Україні
-
Потому что не может, не выучил язык
-
Говорил бы на русском - словил бы "А чё главнокомандующий во время войны не на украинском разговаривает?"
-
Странно, что человек за 30 лет не может даже правильно произоношение выговаривать в словах (и/Ы)
-
після 1 січня хтось замовляв довідку про водійський стаж в консульстві в Едмонтоні? вже отримали результат? Я 2 січня відправив, досі немає... (в одному конверті з запитом відправляв і довідку про несудимість - вже давно приїхала)
-
Уши режет немного, лучше на русском. Ну кому как.
23 Jan 2023, 01:02
430204/634676
about a minute ago