(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
15-річний українець зазнав нападу у Меттмані, що у Німеччині. Як повідомляє місцева поліція у вівторок, 13 лютого, українець внаслідок нападу зазнав масованих травм голови, але загрози його життю немає. За попередніми даними, напад стався 10 лютого ввечері, коли український юнак перебував у турецькому ресторані. Між ним та невідомим чоловіком сталася сварка. За даними поліції, чоловік висловлювався ксенофобно, а потім ударив 15-річного підлітка по голові невстановленим предметом, після чого втік. Особа нападника поки не встановлена, але поліція оголосила його у розшук і дає його описання. За словами свідків, нападник може мати польске походження. Катарсис - Підписатися
-
Чур'є
-
Нууу хз))) (З гугла фотка), так що я б туди не ходив))
-
Я не знаю але це говорять ті хто у владі доволі послідовно. І арахамія казав що в нас набагато менше ніж 100к
-
Оттава важко сказати, наче все є, але якось скучно, хоча місто не маленьке. Не вистачає життя в ньому, бо місто здебільшого під гавермент. Багато парків і трейлів, поруч гатіно парк - то любов, можна і покупатись, і гарні салони не дорогі є, і влітку є що робити. Але не вистачає настрою місту, як в Монреалі - там завжди свято. Дивлячись чого очікувати. Якщо з дітьми норм, якщо молоді люди підлітки - то мабуть унило.
-
Ну я думаю це загалом від початку
-
Оттава ж 😅
-
До речі Сирський в інтерв'ю заявив що в нас втрат в 7-8 разів меньше ніж у підорів. Якщо у них ~400к то в нас типу ~50к?
-
І як воно? Як місто? Що цікавого окрім старого міста?)