(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мій вітчим загинув на війні, а тут в чаті експерти кажуть що всі тупі, бо без плану захищають війну Іноді краще мовчати.
-
Бо твориться повна хєрня, а влада робить розумне лице типу так і треба.
-
Я чула що в Китаї в якись роки взагалі не видавали
-
В цій гілці
-
Де, в Канаді?
-
Звичайно, планувати треба виходячи з того, що тобі дадуть все бабло і зброю яку ти тільки попросиш. Скажи мені, що влада некомпетентна, не кажучи, що вона некомпетентна.
-
Та це дефолт тут.
-
В мене теж свідоцтво УССР, я ще на ПР не подавала, але мені здається з таким проблем не повинно бути. Бо такі речі раз в житті видають(я знаю що в Україні міняють на новий формат, але то не обов’язково, старе є дійсним)
-
Майте хоч якусь повагу
-
Які пропозиції? І звідки ви знаєте що плану немає? Те що вам його особисто головнокомандуючий не доповів не означає що його немає
-
Ну бля, якщо це всі цитати Арестовича то навіть якось дивно їх згадувати? Якщо хтось йому вірив - сумно.
-
Зрада в тому, що плану ну було, немає зараз, і не планується ніколи. Принаймні, плану на щось, шо може бути для нас перемогою.
-
Зараз підуть відмазки, що так треба. І тому нема сенсу не довіряти владі
-
Так може і був такий план, і потім бах, бабло не дають, русні хтось щось дає, я в ахуї як дехто легко відноситься і сидить такий - мені типу не подобається жанр як розвивається
-
Ну і насправді всі цитати це загадування на майбутнє, а тут заява вже про те що сталось.
-
Ви такі забавні, типу це стратегія така де ви чомусь маєте право спитати з когось, сидячи тут в чаті. Це війна, де гинуть люди, величезного масштабу, а у вас зрада бо не по плану щоб пішло як ви собі мріяли
-
Один автор. Якщо людина хоч трохи слідкувала за новинами, начебто досить розпіарені заяви
-
Ну 3 фраза це ж Арестович.
-
Буданов?)
-
Переклад, саме свідоцтво і тд Бо саме свідоцтво УССР. Таке акцептять?
23 Jan 2023, 01:02
430389/637244
2 minutes ago