(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
То тоді чому у когось ще має бути стратегія? Чому не можна вказувати на невдоволення діями влади? Хіба це не є демократія і свобода слова?
-
Заморозити війну і підготуватись до наступної краще, ніж рашка.
-
Моя особисто ніяка, я вірю що у військових більше інформації і досвіду
-
А яка ваша стратегія? Яка ціль?
-
В тому то бляха і проблема, що через страх "вони підготується" ми зараз воюємо з явною траєкторією програти повністю прямо зараз, не дочікуючись наступного разу.
-
Я бачу ви в росію вірите більше ніж в Україну - норм початок А те що вже скільки часу і росія не може виграти, вам ні на що не натякає Перемикайте російськи канали іноді хоч
-
Так а яка можлива стратегія? Чи вам ок буде повне включення України в парашку, купа людей загине .. оце ваша "стратегія"?
-
Так і ти в Канаді
-
Блін, серйозно? Звичайно, рашка підготується, якщо заморозити війну. А якщо не заморозити - вони нас перемелють.
-
Так змінюють же ж стратегію, головнокомандувача, людей на місцях
-
Чекай, тут ще вірять в кордони 91го та позбавити рашку ЯО
-
Піздато в Канаді про стратегію говорити 🫶
-
Зрозуміла ваша капітуляційна позиція
-
А в тому то й проблема, що поточна влада не хоче бачити, що все одно все йде до капітуляції. І не хоче змінити стратегію.
-
Так а далі що? Або ви думаєте росію так легко побороти, просто влада не компетентна? Ви бачили розмір росії і інвестиції у пропаганду і війну? Телемарафону до цього ще рості і рости. Заморозкам війни це вже пройдений етап - це означає що наступне або поточне покоління ще раз буде воювати, але вже з куди сильнішою росією коли вони нсколпяться Ви до цього як до шоу відноситесь
-
Я хочу щоб за цей пройоб стратили тих хто проїбав з усіма родичами до 10 коліна
-
Може тому що Україна всю історію болить я с руснєю і немає можливості наростити достатньо потужності і економіки, або ви вважаєте що штати або інші країни не пройшли цей шлях ?
-
Всебачачий мосад проїбав бомжів на мопедах в шльопках з калашами
-
А, то це вся брехня і розкрадання бо військова таємниця?😝 «Так ми вам і виклали ціни оборонні закупівлі!»😝 і хто дитина
-
Хуйові військові таємниці, коли повз тебе проїздить російські бтри і ти чудом встигаєш звернути в ліс
23 Jan 2023, 01:02
430459/633570
39 minutes ago