(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мені за 4 дня усе встигло набриднути Але я вибрала не кращій час для знайомства з містом
-
Трейли - це стежки обладнанні, як в лісі гуляти, або в парках
-
По своєму, тут як і всюди, кому що. Плюс жити в центрі, або на жилих районних ці різний досвід
-
Навіть більше скажу, 22 був на нараді, де сказали, що прийшла бумажка, що можемо всі розслабитись. Наступу не буде. 24 в 6 ранку я їхав забирати батьків, з того моменту я перестав вірити в владу Зеленського
-
Тому що скучно 🗿
-
Ну тобто звучить ок, навіть прикольно, чому тільки звідти багато хто ниє, не зрозуміло
-
Але відносно загальних дій до і під час війни те, що не було зроблено і не робиться зараз, але очевидно має робитись - його в рази більше.
-
Бо, так, насправді було зроблено дуже багато, і робиться багато далі - у абсолютних цифрах.
-
Ну блін, якщо я почну розписувати в деталях і створювати табличку в екселі з оцінкою того що було і не було зроблено (а я вмію, мене тато як фінансист вчив з дитинства все оцінювати в цифрах і на папері), то в цьому маленькому чатику ніхто навіть не відкриє це подивитись. Тому я просто узагальнюю суму, яка занадто очевидна.
-
Взимку це склони, музеї, трейли
-
Це офіційний документ, країна офіційно існувала. Ніяких проблем. От якби свідоцтво ДНР - тоді так.
-
В маркетплейсі або ап сторі купа додатків, якщо пошукати по canada trails, або конкретні місце
-
Якщо нема потрібно робити 😁😁😁
-
А… Думала є якесь єдине Канадьске
-
Отакий в мене був, гарна нокіа
-
Я не в Отаві, я кажу, що іноді міста в Канаді таке роблять
-
Файнооо 🥺
-
І все ще є якась надія, що є шанс якось зберегти її.
-
Чекайте, це суперечить всьому що ви писали до цього. Тобто поради Андрія - хуйня і яке він має право Зато ви можете радити таке 🤦
-
От технічно наче можу, але мені важко викинути повністю з серця країну, в якій я виріс і в якій залишились майже всі мох родичі і родичі моєї дружини.
23 Jan 2023, 01:02
430555/633570
22 minutes ago