Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 379.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    О, знов пропаганда. Так так, вот недавно Чечня вже домовилася. Скільки часу вона була незалежна? Сто років тому ми скільки були незалежні? 3? Вам платять тільки за той чатик? Бо надоїло читати, як ви тут всіх вмовляєте здатися. Може ше десь підете вмовляти?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    cypress / seymour / whistler в этом году мало снега. без сезонника нормально брать только на сеймур. но сейчас он закрыт из-за того, что нет снега. а он самый низкий
    1 Reply Last reply
    0
  • t1419420972T Offline
    t1419420972T Offline
    ᴍᴀʀᴢᴇᴅ
    wrote on last edited by
    www.instagram.com/reel/C3PoeHVNH9b
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    Розкажіть хтось, хто був на важких багаточасових співбесідах, скільки готувались до і як готувались? Це всі десь рік задачки рішають спочатку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Що скажете на таку ситуацію, з однієї компанії прийшов лист, що моє резюме типу переглядають. Ну тобто не відмова прийшла, і не автоматичний лист, що буде переглянуто. А окреме повідомлення через тиждень, що моє резюме дивляться. А на сайті, в кабінеті, написано - In progress (recruiter).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Літкод, архітектура, біхейворал. Як хто. Мій знайомий пройшов після пів року підготовок. Ну але він не вилазив з зубріння. Ну і якшо не цілишся в МААНГ, то і готуватися меньше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Не визнавати офіційно, але принаймні домовитись про якесь припинення вогню. Якщо не тупити то можна скористатись часом і захистити те що є так, що рашка не полізе більше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    Побачила, що в укр фаанг чатику якраз групи формують
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Ну, готуйся і пиши потім, шо вийшло)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Я так зробив пару років тому. Якось пройшов три з чотирьох раундів в одну відому фірму, але не МААНГ )))
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    Я рандомно закинула cv. Поприходили відгуки з великих компаній...(я навіть не очікувала). Але я мабуть не готова ще до такого, то ж і виникла ідея поступово прокачувати ці скіли. В ідеалі хотілося б вміти вирішувати задачки швидко з оптимізацією (і шоб кукуха не поїхала)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    А якщо тупити - то часом скористається тільки рашка.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    І тупа влада, яка думає, що повернути з закордону всіх "ухтлінтів" принципово щось вирішить - то саме тупа влада. Буде трохи жовще і більше трупів, але результат той самий врешті решт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Іпсо? Ознаки іпсо - це те, що вам втирають нереалістичну маячню, наприклад "вийдемо на кордони 91го". Я кажу про те, що треба думати головою і шукати реалістичний сценарій майбутнього. Я досі не бачу жодного пояснення як реалістично вийти на кордони 91го. Та що там, навіть просто покращити поточний стан фронту. Просто "донатити но дохлу русню" це, звичайно, круте заспокійливе, але з усіма нашими донатами і західною допомогою вони гризуть і прогризають. Повільно і дорого для них, але роблять це. А ще це дорого дня України, бо з Української сторони купа втрат також, держава слабшає, економіка слабшає, допомога заходу слабшає, в той час як рашка адаптується і запускає військову машину. Невже не видно, куди це все котиться зараз? І що якщо тупо продовжувати браваду про "битися" то якраз буде "до останнього українця", а потім вони заберуть всю Україну, всіх жінок і дітей, бо здорові і здатні до бою чоловіки просто закінчаться. Я все ніяк не можу зрозуміти, як робота на цей сценарій вважається патріотизмом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandr S
    wrote on last edited by
    підскажіть плс, якщо я в Альберті працюю на Квебек можу поадтись на CEC?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Треба або закопуватись зараз, або брати перемир'я і закопуватись ще сильніше поки буде час без обстрілів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Навіть якщо відкинути варік наступу, то нескінченна оборона в поточному стані теж добре не закінчиться. Довше буде, але все одно кінець той самий.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Тобто таки шукаєте виправдання замість почути, шо поле бою - не єдиний варіант перемогти... Ну, нічим вам не поможу))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    А що з Афганом сталось? Це зараз якась топ держава, бо СССР вийшли звідти? Тут тьма біженців з Афгану) Якісь не реальні приклади приводите
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Афган - 10 років. Тисячі трупів. Мій дядько ледве пережив цей жах і його зараз хочуть відправити на цю війну, коли йому під 60 ГДР - це не війна.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags