(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не визнавати офіційно, але принаймні домовитись про якесь припинення вогню. Якщо не тупити то можна скористатись часом і захистити те що є так, що рашка не полізе більше.
-
Побачила, що в укр фаанг чатику якраз групи формують
-
Ну, готуйся і пиши потім, шо вийшло)
-
Я так зробив пару років тому. Якось пройшов три з чотирьох раундів в одну відому фірму, але не МААНГ )))
-
Я рандомно закинула cv. Поприходили відгуки з великих компаній...(я навіть не очікувала). Але я мабуть не готова ще до такого, то ж і виникла ідея поступово прокачувати ці скіли. В ідеалі хотілося б вміти вирішувати задачки швидко з оптимізацією (і шоб кукуха не поїхала)
-
А якщо тупити - то часом скористається тільки рашка.
-
І тупа влада, яка думає, що повернути з закордону всіх "ухтлінтів" принципово щось вирішить - то саме тупа влада. Буде трохи жовще і більше трупів, але результат той самий врешті решт.
-
Іпсо? Ознаки іпсо - це те, що вам втирають нереалістичну маячню, наприклад "вийдемо на кордони 91го". Я кажу про те, що треба думати головою і шукати реалістичний сценарій майбутнього. Я досі не бачу жодного пояснення як реалістично вийти на кордони 91го. Та що там, навіть просто покращити поточний стан фронту. Просто "донатити но дохлу русню" це, звичайно, круте заспокійливе, але з усіма нашими донатами і західною допомогою вони гризуть і прогризають. Повільно і дорого для них, але роблять це. А ще це дорого дня України, бо з Української сторони купа втрат також, держава слабшає, економіка слабшає, допомога заходу слабшає, в той час як рашка адаптується і запускає військову машину. Невже не видно, куди це все котиться зараз? І що якщо тупо продовжувати браваду про "битися" то якраз буде "до останнього українця", а потім вони заберуть всю Україну, всіх жінок і дітей, бо здорові і здатні до бою чоловіки просто закінчаться. Я все ніяк не можу зрозуміти, як робота на цей сценарій вважається патріотизмом.
-
підскажіть плс, якщо я в Альберті працюю на Квебек можу поадтись на CEC?
-
Треба або закопуватись зараз, або брати перемир'я і закопуватись ще сильніше поки буде час без обстрілів.
-
Навіть якщо відкинути варік наступу, то нескінченна оборона в поточному стані теж добре не закінчиться. Довше буде, але все одно кінець той самий.
-
Тобто таки шукаєте виправдання замість почути, шо поле бою - не єдиний варіант перемогти... Ну, нічим вам не поможу))
-
А що з Афганом сталось? Це зараз якась топ держава, бо СССР вийшли звідти? Тут тьма біженців з Афгану) Якісь не реальні приклади приводите
-
Афган - 10 років. Тисячі трупів. Мій дядько ледве пережив цей жах і його зараз хочуть відправити на цю війну, коли йому під 60 ГДР - це не війна.
-
Вони невигідні іншим країнам, тому нереалістичні. Класно мріяти про справедливий і добрий світ, але очі мали вже давно у всіх відкрились. Потрібен реалістичний.
-
Ніхто і не зупинявся красти)
-
Ви не бачите пояснення, як вийти на кордони 91-го. То не дивно, ви багато чого не бачите, судячи по тих коментах. напевно то тому, шо ви не спеціаліст в тому? Замість розносити тут цитати з методичок, якби вам було цікаво, ви би могли відкрити книжку з історії. А там, о чудо: та навіть недавно було купа війн, коли велика держава програвала не на полі бою, а тупо зливалася через інші причини. - Чому СССР вийшов з Афгану? Афганці що, вийшли на кордони? Чому СССР програв холодну війну? По ньому взагалі ні один ворожий танк не проїхався. - чому СССР віддав ГДР? Може хоть вони вийшли на свої кордони? Ви не пробували трохи ширше думати? Або таки довіритися військовим? :)
-
Найбільша біда якраз не в тому, що рашка покладе на будь яке перемир'я як тільки буде готова, а в тому, що українці можуть покласти на це перемир'я і почати знову красти і сратись.
-
Є інші варіанти, але вони не вигідні іншим країнам) Як на мене, тягнеться час на глобальну війну з 2026 або 2027 року
-
А якщо не так буде - то буде "до останнього українця", бо ми закінчимось тупо раніше.
23 Jan 2023, 01:02
430609/635306
4 minutes ago