(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
База
-
У мене був benefon dragon, philips savvy db, siemens me45, m65, потім кілька моторол не пам'ятаю моделі, потім слайдери пішли, samsung d900 та ще там шось, потім якийсь асус на windowsmobile, потім htc touch diamond2, ну а потім вже пішов андроід починаючи з першого galaxy s
-
О забув, розкладуха sony ericsson теж була, забув модель
-
Асус отакий був, цікавий апарат
-
Z300
-
Шо тут, опять весь вечер зрадоебили?
-
Ось такі природні штуки
-
Це до речі на тему цін гірськолижки в Америках www.instagram.com/reel/C2kEM0ks1sV/?igsh=MWswM2ZzanBkb2cyOA==
-
На прошлой неделе телефон попал микрофоном в джем. Я его прочистила, проверки микрофон проходит, запись звука такая же. Но почему то при звонке обычном тишина и в телеграмме при звонке тишина(а Дискорд и сайты по проверке телефона работают) То есть к мастеру идти - но ведь по проверкам он записывает звук, при разговоре в Дискорде слышно так же, как и было ранее. Телефон нужен что бы принять вызов по работе, я много резюме разношу и отправляю онлайн по разным вакансиям что бы найти хоть какую то работу что бы остаться тут.
-
Всім привіт! Друзі, я у пошуках вакансії на iOS буду дуже вдячний за вашу допомогу рекомендації) Буду радий бачити нових людей в контактах LinkedIn www.linkedin.com/in/viktor-vilkhovyi-43306a68
-
Консёрны?
-
Відкритий код Дії — застосунок стане open-source продуктом Уряд ухвалив постанову, яка дозволяє відкрити код Дії. Весь світ зосереджує увагу на open-source продуктах. Основна перевага — будь-який розробник з будь-якої точки світу зможе вивчити документацію й почати розробляти свої додаткові сервіси або мікросервіси, які підходитимуть до застосунку. З відкритим кодом і документацією ми зможемо швидко експортувати Дію в інші країни. Open-source продукти — це про прозорість, що також буде хорошим сигналом для наших партнерів. Топові світові продукти працюють на відкритому коді. Наприклад, естонський застосунок X-Road — на його основі ми побудували систему Трембіта, яка відповідає за швидкий обмін даними між реєстрами. Також IT-спільнота зможе зрозуміти, як працює Дія, проаналізувати код та особливості архітектури застосунку. А ще розробники зможуть запропонувати зміни чи покращення, які розгляне наша команда. Шлях до всіх найкрутіших державних рішень — в open-source. Дія буде першою 🔥 Відкривши код, звісно, ніхто не зможе отримати доступ до реєстрів та особливостей шифрування Дії.