(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім доброго дня Бажаєте: - схуднути або набрати м'язову масу🏋♂️ - налагодити своє харчування і здоров'я 💥 - стати сильнішим(ою), витривалістю(им) 🤸♀️ Отримати тіло своєї мрії! Онлайн тренування як для Залу так і Домашніх умов (Повний супровід, корегування техніки, звітність, харчування, програми тренувань з відео-матеріалами) Напишіть мені і отримайте повну інформацію 😉 Мій робочий телеграм - denkach28 Inst - online_fitnessd
-
Оце фінт конем, неоднозначність в неоднозначності знайшов ахаха
-
Оперативно ты
-
Малий, шо ти 🤣
-
О, місцевий нитік прокинувся 🤣
-
ВП взял?
-
Я в листопаді прилітав і тоже в чергу було мало українців але хватало всі інакших і по суті були 3+ годин в черзі. Ще одна порада там в аеропорті де 7(кажеться) рулон де базах забираєш роблять SIN буквально за 5хв. Там взагалі людей нема
-
Написал и стал собираться сразу 🙂
-
Русні срати на те, скільки їх подохне. А нам теж на своїх все одно?
-
Вали с утра тогда самого)
-
А в реальності - це ще одна причина, чому потрібне перемир'я. Щоб зупинити оце і дати час, в тому числі, не реформу офіцерського складу та командування, яке пропалює людей.
-
Завтра буду делать, сегодня врядли успею
-
Що з Sin рішив робити ?
-
підкажіть, будь ласка, які є хороші онлайн магазини одягу в Канаді, типу Asos і Answear
-
Есть, спасибо
-
Ще одна ДУЖЕ важлива річ: Подивись щоб в ворк перміті офіцер поставив Cuaet, тому що він мені забув поставити і я йому сказав і він переробив ворк перміт.
-
Да ну, а як же кордони 91-го та контрнаступ? (це гіркий сарказм, якщо що)
-
Туда в марте 🙃🤣
-
а як же ванкувер?
-
Что-то в таком духе, да
23 Jan 2023, 01:02
432013/643486
26 minutes ago