(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
3 штурмова це і є заміна
-
ні, це не адекватно, бо немає заміни
-
якщо командування вважає що там найкращі штурмові підрозділи можуть вбити рекордну кількість ворога, то все виглядає адекватно
-
якщо там залишити найкращі штурмові підрозділи, то знищувати ворога далі буде нікому
-
ніхто не казав про ізі катку, все хуйово, так
-
це працює отак - треба давати ворогу бій там де він понесе найбільші втрати, інакше той ворог що вижеве понесе тобі найбільші втрати там де вже він буде обирати сам
-
Побачим що 3 штурмова скаже опісля. А поки що це все диваністичні припущення.
-
Перемога буде
-
На місцях всі знають що робити, менше піздіжа з диванів.
-
Повторюється ситуація з Бахмутом, де поклали людей з бойовим досвідом (93-я бригада втратила 70% особового складу безповоротно), а потім в контрнаступі використовували людей, які ніколи не бачили війну і приїхали з полігону в Братанії. Зараз теж саме в Авдіївці може трапитися с третьою штурмовою.
-
когда бригада должна закрепляться на неподготовленных позициях для обороны - это не выглядит как выгодная ситуация
-
на днях западных аналитиков читал да и в целом когда еще 47 заводили туда, в момент когда фланги начали просядать, то оказалось что на этих флангах укреплений нет и они окапывались под артой в посадках
-
Вище я виклав припущення що і чому. Припущення що "вони просто тупі бо я так сказав" я не буду обговорювати.
-
головне щоб не повторився кейс Азовсталі
-
Побачим опісля. Я звідусіль з усіх підрозділів чую що іванів там в землі залишається гігантська кількість.
-
Можна погуглити бункери від ДТЕК там нормальні такі конструкції
-
третя штурмова нічого не каже бо виконує наказ, але той галас який підняв Азов це не від переможної контрольованої операції
-
Ні не казав що вона думає, Білецький та його підопічні скажуть що вона думає
-
www.youtube.com/watch?v=_M8Ql1YWG7U
-
це на наш стиль, наш стиль це використовувати бунки як укріплення
23 Jan 2023, 01:02
432779/643921
4 minutes ago