(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Думаю він про нього трохи банально забув. А я прогуглив новини, там щось адвокат навального буянила, її заочно заарештувати хотіли, то ось і навальний в душі підскользнувся, раз замаячив перед виборами)
-
хуйло почувствовал что побеждает. На фронте хуйово для нас, значит можно замочить навального
-
А сьогодні 16 лютого Хочеш сказати є якась логіка?
-
Ми зняли квартиру за 1 тиждень і 1 тиждень чекали поки підготують (зʼїхали попередні орендарі)
-
хто зрозумів, той зрозумів
-
Шукайте апартамент білдінг і буде вам щастя. Ріелтори займаються здачею того, на що у них домовленості.
-
Немцова убили 27 февраля 2015
-
ага
-
Привіт всім! Цікавить що ви думаєте про ситуацію: ми тільки приїхали, два тижні тому. Як розумієте кредитної історії та рейтингу тут нуль. Хлопець шукає роботу тут, а я працюю з Європою (є контракт та виписка за останій рік з банку про те що менше ніж 4,5к канадских не отримувала) Пробуємо знайти квартиру через ріелтора. Прийшла відповідь від одного господаря, він хоче оплату за 8 місяців наперед Питання: чи зможемо з таким набором розраховувати на щось краще в Торонто?
-
Бо бутерброд?
-
Та у нього ерекція вперше за 50 років була через інтервʼю американським на збільшення спросу на нього. 2 роки ж з ним ніхто не балакав, а тут на тобі
-
А підкажіть як називається той будинок де ви знайшли? Можливо там ще є))
-
Ви дивитесь кондо. Я вам кажу за апартамент білдінги. Вони як правило новіші. І здає компанія, вони не просять передплат
-
У нас був такий власник кондо. Був посланий. 2600 за місяць хотів. Тиждень назад бачив, що за 2200 вже здає))
-
Я просто була в парі таких і там також просили мінімум за 6 місяців + когось хто з Канади хто поручитися зможе
-
Все майже як по закону заплатили, перший і останній місяць Депозит на ключі І попросили депозит в сумі одного місяця, але зарахується як перед останній місяць
-
Я про 6 місяців чи рік
-
Без оплат наперед?
-
Або просто гугліть апартмент білдінг торонто. Можна райони додати, які ви шукаєте. Downtown, midtown і тд
-
Так і шукала
23 Jan 2023, 01:02
432918/644473
4 minutes ago