(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тачка поїхала?
-
Гайз, термінове питання. В Оттаві треба подаватися на паспорт в посольстві чи тут - консульство 331 Metcalfe St, Ottawa, ON K2P 1S3?
-
I would love to use this opportunity to thank @JESSICA_ALLEN6 for giving me such a wonderful chance to be financially free. And I would like to invite you all to join her investment platform. t.me/FinancialTradingH
-
Кашу що якщо жарт зрозумію то в Гарварда на бюджет можна пройти
-
был один оффер ( интервью с CTO + 1 час техническое)
-
Дякую! А то прийшов, а тут все зачинено))
-
metcalfe
-
завдання на рівень громадянства України. не пройшов
-
Ереван. «Путин хуйло»
-
Базу згадали нарешті, тужились весь день і от тільки дійшло
-
пішов мити, дякую
-
Е, а ну поставке вогники сюди, це теж класний мем буде
-
Це був квиток до дружби із заходом власне. Умова для дружби...
-
Тоже первое время жили в апартаментах в Торонто. Не было кондиционера и посудомойки, стиралка на этаже. Но площадь 1 BR была где-то под 70 кв.м. В целом очень хороший опыт. Вообще не боишься мебель повредить, все очень практично сделано.
-
Я якраз грію гречку
-
Така сама ситуація, обирали житло біля друзів (на сусідній вулиці), місце кайф і вся інфраструктура не сильно далекр
-
Як на мене, як для першого житла, я зняв супер пупер. Був ще шикарний варіант в оквілі, новий будинок, з вікнами на озеро, та 2 місяці безкоштовно дарували. Але, нам здалося, що для нас краще бути поближче до лікарні де народжували
-
Я більше про те, що вибір є. А власники кондо можуть один у одного відсмоктати з такими приколами. Бо мені не вигідно віддати комусь 15к відразу, якщо я ще з цих грошей можу отримувати прибутки. А ці підараси, вибачте, просто в край обнагліли
-
Єдиний мінус мого будинку це дерев'яні перекриття і як наслідок чути коли сусіди ходять по квартирі і всраті вікна в сусідній будинок, але наприклад у моїх друзів все набагато краще з цим
-
І у мене все це є, а в сусідньому будинку нема, все залежить від керуючої компанії)
23 Jan 2023, 01:02
433111/644625
14 minutes ago