(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У мене в КВ детачт 3b+2b, гараж, unfinished basement за 2800. Гарний район, гарні школи, 6 хв до Костко
-
Ще там сайдвоку нема, дрібниця, а приємно, менше снігу чистити
-
хохлушкой никто не называет, может супер упоротые конечно есть
-
это хз, у меня знакомая там живет третий месяц, все ок
-
Знайома недавно їздила через Молдову в Європу. (Ну їй так швидше було) 100 разів назвали хохлушкою, спілкувались з призрєнієм.
-
Нет конечно. Звукоизоляция падает
-
Зазвичай - ні. А ще є дуплекси, де сусіди з однієї тільки сторони, та просто тауни які останні стоять, теж такий варіант. З мінусів мабуть те, що в детачд за опалення буде трохи більше, ніж в аналогічному тауні, бо стіни сусіди не гріють)
-
Зараз живемо highland west, дивитись буду westvale, обидва гарні, westvale краще
-
там же на питання по френчу
-
Дебіли усюди є
-
Слава о секюріті в Оттаві. Але багато з того - це гавермент, тому треба буде кліренс. В будь якому випадку, раджу найти список компаній Kanata Tech park і Оттави і перевірити руками їх сайти. Деколи вакансії на сайті є, але ніде більше не розміщені.
-
Протесты - это для PR
-
Все може крякнути, залежить яка вологість і як довго )
-
але підозрюю що це в Кишеневі все ок, а по іншим містечкам і селам все не так райдужно
-
жила там 5 місяців до приїзду в Канаду - ніхто взагалі ніколи не булив, навпаки всі намагалися допомогти
-
А, Молдова
-
Це на якій мові?
-
Ты прекращай уже так себя вести
-
Маю кумедну історію з чудіком із Придністров'я. 2020 рік. - здоров, я Макс - привет, я русский Я такий, та бля...
-
Нічо не зрозуміло, тобі член заважає у роті.
23 Jan 2023, 01:02
433353/639262
2 minutes ago